Καστοριά

Ζ. Τζηκαλάγιας: Να ζητήσει συγνώμη η Ολυμπία Τελιγιορίδου

Οι περιστάσεις απαιτούν ενότητα και κοινά μέτωπα. Χθες απαντώντας ουσιαστικά στην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ολ. Τελιγιορίδου δήλωσα πως πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε.Χωρίς να είναι παρούσα στην σύσκεψη με τον ΕΟΔΥ παραποίησε συνειδητά τις δηλώσεις μου (έπαιξε με το 14 – 7 καραντίνα).

Τα κείμενα όμως την διαψεύδουν και αποκαλύπτουν την αλήθεια.Ο ΕΟΔΥ είχε ήδη αποφασίσει και σωστά οι ημέρες αυτοπεριορισμού για το προσωπικό να γίνουν 7 από τις 13/3! Η δεοντολογία επιβάλλει να ανακαλέσει και να ζητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ όχι από εμένα,αλλά από τους υγειονομικούς που ενέπαιξε με τους πολιτικαντισμούς της.

Αλλιώς η κρισιμότητα των περιστάσεων μου επιβάλλει να …αλλάξω τροπάριο.

 

Ολ. Τελιγιορίδου: “Κανείς δεν μπορεί να πειραματίζεται με τους πολίτες της Καστοριάς”

 

Ζ. Τζηκαλάγιας: “Δε θα σχολιάσω λεπτομερειακά δηλώσεις μικρόψυχες, μικροπολιτικές” – Οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις του (πρόγραμμα)

2 Comments

  1. Θα είστε ο πρώτος γαλάζιος βουλευτής “της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης του Εθνάρχη Καραμανλή” που δει την Καστοριά κόκκινη από πόνο, φόβο αγωνία…….γα τον κορονοιό……….Εφόσον βάλατε μπροστά το ΕΟΔΥ για τις επτά μέρες ……ποιος ο λόγος να μείνουμε στα σπίτια μας, εκατομμύρια κόσμος …….άνω των 14 ημερών…..? απλό το ερώτημα….. Και ο ΕΟΔΥ δεν είναι άμοιρος ευθυνών…… Δεν είναι της παρούσης να μιλήσουμε τα προβλήματα,της μετά μνημονικής περιόδου στην δημόσια υγεία…….άλλα δεν θα πεθάνουμε στα σπίτια μας γιατί δεν υπάρχουν αρκετά κρεβάτια στις ΜΕΘ…..
    Τα σέβη μου

  2. Βαλθήκατε να μας τρελάνετε όλοι σας ; Λυπηθείτε μας .

    Για όνομα του Θεού ! Δείξτε μας γραπτώς , το γραπτό κείμενο της επίμαχης απόφασης του ΕΟΔΥ , που λέτε ότι την 13/3 αποφάσισε για τις ημέρες αυτοπεριορισμού των υγειονομικών από 14 σε 7 .

    Επαναλαμβάνω , δείξτε μας τη γραπτή απόφαση · μόνο έτσι θα πιστέψουμε . Το έχετε χρέος απέναντι στον αυτοσεβασμό σας .

Back to top button