ΑθλητικάΕλλάδα

Μήνυμα του Φερνάντο Σάντος στα Ελληνικά: «Είστε ΗΡΩΕΣ!»

Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα ελπίδας, γραμμένο στα ελληνικά, έστειλε ο Φερνάντο Σάντος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

O πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας χαρακτήρισε ήρωες το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη τήρησης των κανόνων υγιεινής για την πρόληψη και την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Αναλυτικά το μήνυμά του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Πορτογαλίας:

«Φίλοι,
Σε αυτή τη δύσκολη εποχή στον κόσμο και στην Ευρώπη ειδικότερα. Θέλω να αφήσω εδώ μια λέξη ελπίδας. Πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν καλά. Αλλά γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να μην το κάνετε δύσκολο.
Η λύση περνάει από τον καθένα μας. Πρέπει να ακολουθήσουμε όσα συνιστούν οι επιστήμονες υγείας στις ανακοινώσεις τους. Εάν προστατεύσουμε τον εαυτό μας προστατεύουμε τους άλλους, αν προστατεύσουμε τους άλλους, προστατεύουμε τον εαυτό μας.
Μια τελευταία λέξη, για όλους εκείνους στην πρώτη γραμμή που αγωνίζονται για εμάς, επαγγελματίες υγείας και άλλους. Είστε ΗΡΩΕΣ! Ευχαριστίες και δύναμη Ισχυρή αγκαλιά από αυτή την πάντα ελληνική Καρδια

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3364801616868077&id=100000148162828

ΑΠΕ

Back to top button