Ελλάδα

Σε καραντίνα οι “Άγριες Μέλισσες”

Η εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας επηρέασε και τους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι αναγκάστηκαν να τροποποιήσουν το πρόγραμμά τους για λόγους ασφαλείας από τον ιό Covid-19. Έτσι, πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά και σειρές, διέκοψαν τα γυρίσματά τους και αναμένεται να επανέλθουν όταν οι συνθήκες θα είναι ξανά κατάλληλες για την πραγματοποίηση και προβολή τους.

Της Παναγιώτας Κλεάνθους

Ένα από τα προγράμματα που επηρεάστηκαν ήταν και η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”, που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και προβάλλονταν καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη, κρατώντας σε αγωνία το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με την αλλαγή προγράμματος που ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1, οι “Άγριες Μέλισσες” δεν θα προβάλουν προς το παρόν νέα επεισόδια και αντ’ αυτού θα προβάλλονται διπλά επεισόδια της σειράς σε επανάληψη, τις ίδιες μέρες, αλλά λίγο νωρίτερα. Ήδη από το βράδυ της Δευτέρας, 16 Μαρτίου, η δημοφιλής σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στις 22:15 από την αρχή της, με τα πρώτα δύο επεισόδια και πρόκειται να ακολουθήσουν τα επόμενα.

Όπως γνωρίζουμε, τα γυρίσματα της σειράς είναι πιο μπροστά από τα επεισόδια που βλέπαμε μέχρι πρότινος, ωστόσο, φαίνεται πως η παραγωγή δεν θέλει να τα προβάλει, εφόσον τα νέα γυρίσματα “πάγωσαν” για προληπτικούς λόγους εξάπλωσης του ιού στο στούντιο. Προς το παρόν, λοιπόν, οι “Άγριες Μέλισσες” βρίσκονται σε καραντίνα και δεν υπάρχει ακόμη κάποια ενημέρωση για το πότε θα επανέλθουν τα καινούργια επεισόδια με τις εξελίξεις που αναμέναμε στο Διαφάνι.

Πάντως, ο ηθοποιός Κώστας Σαββιδάκης, που υποδύεται τον “παπά Γρηγόρη”, έκανε τη δική του ενημέρωση μέσω Instagram για τους τηλεθεατές της σειράς και τη συνόδευσε με μια φωτογραφία μαζί με την Μαρίκα Κίτσου και τη Δανάη Μιχαλάκη, που φορούν μάσκες! Στην ανάρτησή του έγραψε:

“Από Δευτέρα 16/3 καθημερινά 22:15 δίπλα επεισόδια σε επανάληψη… Τα γυρίσματα των “Άγριων Μελισσών” παύουν μέχρι νεωτέρας. Για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Μένουμε σπίτι και αν έχουμε απρόσκλητους επισκέπτες, όπως ο παπάς, παίρνουμε τα μέτρα μας, βάζουμε την μάσκα μας, τα γαντάκια μας, και κρατάμε αποστάσεις”.

news247.gr

Back to top button