Καστοριάφωτορεπορτάζ

Συνεχίζονται τα μέτρα προστασίας από τον Δήμο Καστοριάς (φωτογραφίες)

Καθημερινή και διαρκής η μάχη από τον Δήμο Καστοριάς σε όλα τα μέτωπα

 Καθημερινή και διαρκή μάχη σε όλα τα μέτωπα δίνει αυτή την δύσκολη περίοδο ο Δήμος Καστοριάς, προκειμένου να κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών.

Έτσι, χθες και σήμερα, συνεχίστηκαν οι απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους, με εντατικούς ρυθμούς από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας & Καθημερινότητας, στις περιοχές Ποριά, Χιλιόδενδρο, Τσάκονη, Πεντάβρυσο, Κολοκυνθού, Μανιάκους, Νέα Λεύκη, Μεσοποταμία.

Ενώ σήμερα, η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας, εφαρμόζοντας τις επίσημες οδηγίες της πολιτείας, προχώρησε στο κλείσιμο όλων των παιδικών χαρών και των αύλειων χώρων δημοτικών σχολείων, τοποθετώντας ειδική σήμανση με την οποία απαγορεύεται η είσοδος μικρών και μεγάλων.

Δύσκολες στιγμές. Δύσκολες αποφάσεις. Η ατομική ευθύνη και η καθημερινή μας στάση εμποδίζει τη διασπορά. Ο Δήμος Καστοριάς βρίσκεται, από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα, σε διαρκή ετοιμότητα και εγρήγορση, στην υπηρεσία των πολιτών.

Εμείς είμαστε στο καθήκον. Εσείς, μείνετε σπίτι!

 

 

 

 

Back to top button