Καστοριά

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Υγειονομικό και όχι προς το παρόν πολεμικόν ανακοινωθέν

Συμπατριώτες μου
Σήμερα Σάββατο 21/3

-Ο Καθηγητής Σ. Τσιόδρας μέχρι τώρα σοβαρός και όχι σοβαροφανής,ψύχραιμος και όχι ψυχρός, ΔΑΚΡΥΣΕ, ψάλτης κάθε Κυριακή στην εκκλησία της ενορίας του και πατέρας 7 παιδιών κι αυτό λέει πολλά.
– Ο Υφυπουργός Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιάς είπε ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ πως 20 μέρες πριν οι Ιταλοί είχαν ελάχιστα θύματα όσα εμείς τώρα και μπορούμε να μην έχουμε χιλιάδες όπως αυτοί ΕΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
‐ Εγώ ο Βουλευτής σας που εμπιστευτήκατε λίγο καιρό πριν,από την αρχή σας λέω και φωνάζω,ψυχραιμία, σύνεση και όχι πανικό και να εμπιστεύεστε ΜΟΝΟΝ τις επίσημες ανακοινώσεις.Γιατί τώρα είμαι απόλυτα ήρεμος, αλλά δεν θα αντέξω και ΘΑ ΚΛΑΨΩ αν χρειαστεί να αποχαιρετήσω όπως άλλες φορές προσφιλή πρόσωπα.

 

 

 

 

6 Comments

  1. Τι σχέση έχει με το θέμα ο αριθμός των παιδιών του κ. Τσιόδρα ή αν ο κ. Τσιόδρας είναι ψάλτης στην Ενορία του ή είναι άθεος; Ο τρόπος ενημέρωσης δείχνει ότι ο άνθρωπος είναι σοβαρός επιστήμονας και αυτό είναι που μετράει και επιρρεάζει τη συμπεριφορά των συμπολιτών μας και όχι η οικογενειακή του κατάσταση ή τα θρησκευτικά πιστεύω του.

    Οι ανεύθυνοι και άκρως επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία, που υποστήριζαν και από το Βήμα της Βουλής ότι η Θεία Κοινωνία δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό, δεν είναι όχι μόνο σοβαροί επιστήμονες, δεν είναι ούτε σοβαροί άνθρωποι. Και θα μπορούσαν να μάθουν κάτι από τον καθηγητή Τσιόδρα, αντί να προσπαθούν να αποκομίσουν πολιτικό κέρδος από μια κρίση που θα ήταν ίσως μικρότερη αν έκλειναν απλά το στόμα τους.

  2. Η μια γκάφα μετά την άλλη…….Παραιτούμαι …….δεν υπάρχει ελπίδα…….Τελικά τι γίνεται με τους Πνευμονολόγους και το λοιπό προσωπικό στο Νοσοκομείου Καστοριάς…..θα προσληφθούν ? Από αυτή την έγνοια δεν θα παραιτηθώ ποτέ…..όσο ανίκητη και αν είναι η βλακεία…..
    Τα σέβη μου

  3. ” Εγώ ο βουλευτής σας ” . ΕΓΩ ” δεν θα αντέξω και θα κλάψω ” ΕΓΩ, εγώ ,εγώ εγώ ……

    Πάλι για τον εαυτό σας , πάλι για το εγώ σας μιλάτε κ. Τζηκαλάγια ;

    Για όνομα του Θεού ! Η θέση σας αντιπροσωπεύει το ΕΣΥ κι όχι το ΕΓΩ .

    Για όνομα του Θεού ! κόψτε το αυτό το ” εγώ ” , προσβάλλετε θανάσιμα τα δημοκρατικά αισθήματα των άλλων , δεν το καταλαβαίνετε ;

    Να είστε βέβαιος , ότι αν κόψετε αυτό το ρημάδι το ” εγώ ” , θα κερδίσετε πολύ περισσότερα ………

    1. Συμφωνώ και εγώ με την άποψη του κ. Παπαδημητρίου.
      Σοβαρότης απαιτείται και όχι σοβαροφάνεια.
      Ορθή η ανάδειξη και άλλων πτυχών της ζωής του Καθηγητή κ. Σ. Τσιόδρα.
      Αθηνά Γκουτζινοπούλου τογένος Παπαντίνα
      Φιλόλογος
      Διευθύντρια Μαρασλείου ΓΕ.Λ. Αθηνών
      γεννημένη στο Ντουλτσό

  4. Κύριε Τζηκαλάγια στείλτε στον καθηγητή Τσιόδρα την κατωτέρω διεύθυνση στο Youtube
    https://www.youtube.com/watch?v=BKtnuP5J9WI&feature=emb_logo
    Μετά το δεύτερο λεπτό και μέχρι το τρίτο λεπτό και δέκα δευτερόλεπτα θα βρει σημαντικές πληροφορίες για τον κορονοϊό, που μάλλον δεν κυκλοφορούν ακόμα στην επιστημονική κοινότητα.

Back to top button