Ελλάδα

Δίνουν και αυτές την μάχη!

Όλες αυτές τις μέρες γίνεται ιδιαίτερη μνεία για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που άοκνα και με αυταπάρνηση επιτελούν το έργο τους, για να ξεπεράσουμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες στην «επίθεση» που δεχόμαστε από τον κορωνοϊό!

Δίπλα και πίσω όμως από αυτούς βρίσκονται και οι καθαρίστριες για τους οποίους δεν γίνεται καμία αναφορά! Ωσάν να μην υπάρχουν και να μην δίνουν την μάχη στην εμπροστογραμμή!

Σε αυτήν την περίπτωση οι καθαρίστριες είναι οι αφανείς «κυματοθραύστες» που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να διατηρήσουν το επίπεδο της υγιεινής σε ευαίσθητους χώρους σε υψηλά επίπεδα και γι αυτό το λιγότερο χρειάζεται είναι η αναγνώριση των προσπαθειών τους.

Σε όλην την Ελλάδα,σε όλους τους χώρους και με δύσκολες συνθήκες,δίπλα σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν πέρα τα όποια προβλήματα του κλάδου και δημιουργούν ασπίδα προστασίας για όλους όσους επισκέπτονται για διαφόρους λόγους, υγειονομικούς χώρους και όχι μόνο.

Σεβασμός λοιπόν και αναγνώριση των προσπαθειών των καθαριστριών που με σκούπα,φαράσι,κουβά και σφουγγαρίστρα δίνουν την δική τους μάχη στις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας.

stathis1963.blogspot.com

Back to top button