Πάνος Κεπαπτσόγλου: “Σας εκλιπαρώ. Μείνετε σπίτι…” (βίντεο)

5η μέρα κατά την οποία ο Δήμος Άργους Ορεστικού με μεγάφωνο ζητά από τον κόσμο να μείνει στο σπίτι του και να τηρεί τις οδηγίες των ειδικών. Σήμερα, με δεύτερο μήνυμά του ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, κάνει ακόμη μεγαλύτερη έκκληση, καθώς πολλοί είναι αυτοί που δυστυχώς, δεν έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών.
Οι στιγμές που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες. Βρισκόμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο και ύπουλο εχθρό που σκορπά τον θάνατο. Οι μισοί από τους συνανθρώπους μας που κατέληξαν μέχρι σήμερα στη χώρα, ήταν από τον νομό μας.
Σας εκλιπαρώ. Μείνετε σπίτι. Επιβάλλεται να συμπεριφερθούμε υπεύθυνα. Επιβάλλεται να προστατέψουμε τα παιδιά μας, τους γονείς μας, τους συνανθρώπους μας, τον εαυτό μας.
Θυσιάζουμε λίγες ημέρες στην απομόνωση για να έχουμε πολλά χρόνια αγκαλιάς με τους αγαπημένους μας. Ας το κάνουμε μόνοι μας, πριν μας το επιβάλλουν.
Με πειθαρχία και μυαλό, είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα βγούμε νικητές.
Μένουμε σπίτι. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ.
Κρίνεται η ζωή όλων μας.

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.