ΑγροτικάΚαστοριά

Ανακοίνωση για την εξυπηρέτηση των αγροτών από τους γεωπόνους του Δήμου Καστοριάς & Ανακοίνωση από τον ΕΛΓΑ

Σας ενημερώνουμε ότι οι γεωπόνοι του Δήμου Καστοριάς θα εργάζονται εκ περιτροπής, οπότε οι αγρότες μπορούν να εξυπηρετούνται καθημερινά τηλεφωνικά ανεξάρτητα από την  τοπική κοινότητα που διαμένουν.

τηλ. 2467351413 Σιδηροπούλου Ιωάννα

τηλ. 2467352219 Παπαδοπούλου Αλεξία

τηλ. 2467352218 Κωνσταντινίδης Χρήστος

Για ζημιές που τυχόν διαπιστώσετε στην παραγωγή σας, μπορείτε να απευθύνεστε σε οποιονδήποτε γεωπόνο του δήμου προκειμένου να ενημερώσει τον ΕΛ.Γ.Α. και να προβεί στην ανάλογη αναγγελία ζημίας.

Κατόπιν εγγράφου που έχει σταλεί από τον ΕΛ.Γ.Α.  στους ανταποκριτές, σας ενημερώνουμε ότι για κάθε αναγγελία θα συμπληρώνεται από τον παραγωγό Προσωρινή Δήλωση Ζημιάς, την οποία μπορεί να εκτυπώσει ή να την παραλάβει από τον ανταποκριτή. Αφού τη συμπληρώσει ο ίδιος, την εναποθέτει σε προβλεπόμενα διαμορφωμένα σημεία του δημοτικού καταστήματος προκειμένου να πρωτοκολληθεί. Για τις προσωρινές αυτές δηλώσεις δεν θα καταβάλλονται τέλη εκτίμησης, τα οποία θα καταβληθούν όταν υποβληθούν οι οριστικές δηλώσεις ζημιάς φυτικού. Μπορεί να γίνει και η οριστική δήλωση ζημίας αρκεί ο παραγωγός, κατόπιν συνεννόησης με τον ανταποκριτή, να μπορεί να πληρώσει τα τέλη εκτίμησης.

Ανακοίνωση από τον ΕΛΓΑ

Σας ενημερώνουμε ότι στους ανταποκριτές έχει σταλεί έγγραφο από τον ΕΛ.Γ.Α. σχετικά με τον τρόπο υποβολής δήλωσης ζημίας και την παράταση πληρωμής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς για το έτος 2019.

ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΛ.Γ.Α.

 

Back to top button