Σε απέραντη χωματερή μετατρέπεται ο δρόμος προς το Παλαιό Κωσταράζι (φωτογραφίες)

Η πτώση των φύλλων και η χαμηλή βλάστηση λόγω του χειμώνα, έφερε πάλι στην επιφάνεια τις κατά τόπους αυτοσχέδιες χωματερές, που έχουν δημιουργηθεί εκατέρωθεν της διαδρομή από Νέο προς Παλιό Κωσταράζι.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του Κοstarazi24, έχει δημιουργηθεί μία αυτοσχέδια χωματερή με σκουπίδια και μπάζα.

Ωστόσο αυτό, πέραν της μόλυνσης του περιβάλλοντος, ενέχει κίνδυνο πιθανής πρόκλησης πυρκαγιάς όσο πλησιάζουμε στους καλοκαιρινούς μήνες, μιας και ο δρόμος περνάει μέσα από πυκνή βλάστηση (άγριων) δέντρων.
Μάλιστα, στη σχετική ενημέρωσή του,  ο αναγνώστης της σελίδας αναφέρει, ότι ”Δυστυχώς, τέτοιες αυτοσχέδιες χωματερές, έχουν δημιουργηθεί και πέριξ της τοπικής κοινότητας, όπως στο δρόμο προς τη γέφυρα της Σμίξης και της Μπάνιας.”
Σχόλιο Κ24: Προφανώς για να δημιουργηθεί όλο αυτό το αίσχος κάποιος έβαλε το χεράκι του και τα σκουπίδια δεν έπεσαν από τον ουρανό…

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.