Ευχαριστήριο στον Πνευμονολόγο Κωνσταντίνο Κοσμίδη από την Π.Ε. Καστοριάς

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Πνευμονολόγο Κωνσταντίνο Κοσμίδη, καθώς εκδήλωσε ενδιαφέρον να υποστηρίξει το έργο του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή.

Πρόκειται για ιατρό που υπηρετεί στο Νοσοκομείο Κατερίνης, ενώ εργαζόταν στο παρελθόν στο Νοσοκομείο Καστοριάς. Πρόθεσή του είναι να υποβάλλει αίτημα στην 3η ΥΠΕ Μακεδονίας, ώστε από 01 Απριλίου 2020  να στηρίξει με τις υπηρεσίες του παλιούς συναδέλφους ιατρούς και νοσηλευτές, για όσο διάστημα χρειαστεί.

 

 

2 Σχόλια

  1. Εύγε……..στον κύριο Κοσμίδη……..περιμένουμε τον αξιότιμο κύριο πολιτευτή του Νομού μας να πράξει τα δέοντα……άλλωστε το Μαξίμου δεν ακούει την κραυγή αγωνίας από την Καστοριά…..ώρα για πράξη και έργα……περιμένουμε και τον πρώην αντί Περιφερειάρχη που ο ίδιος είχε θέσει εαυτόν, εις την υπηρεσία της Πατρίδας…… Η Καστοριά δεν έχει ανάγκη από μεγάλα λόγια. Εδώ η Καστοριά εδώ και ο κορονοϊός της….
    Τα σέβη……μου με αγωνία

    ΥΓ. Αξιότιμη κύριε πολιτευτή του Ν. Καστοριάς…αν δεν θέσετε τις υπηρεσίες σας τώρα…… πότε?

  2. Μπράβο στον Κώστα !!!
    Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι αληθινοί φίλοι, κι ο Κώστας εκτός από καλός επιστήμονας, είναι ένας πολύ αληθινός άνθρωπος.
    Τον ευχαριστούμε !!!