Καστοριά

Η Ολ. Τελιγιορίδου για τη συνάντηση με το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ: “Ο μόνος θεσμικός παράγοντας που έχει αποκλειστεί είμαι εγώ”!

Αυτή τη στιγμή στην Καστοριά γίνεται συνάντηση με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Ο μόνος θεσμικός παράγοντας που δεν έχει καλεστεί και έχει αποκλειστεί είμαι εγώ.
Προφανώς κάποιοι με τις πράξεις τους φαίνεται πως δεν θέλουν συναίνεση σε αυτό το κρίσιμο θέμα.
Μετά από 3 βδομάδες ανυπαρξίας και ανίκανης διαχείρισης, ελπίζω να υλοποιήσουν τις προτάσεις που έχουμε καταθέσει γραπτώς από την πρώτη ημέρα.
Θα συνεχίσω με τον θεσμικό μου ρόλο να στηρίζω την Καστοριά και τους πολίτες της όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους.
Ολυμπία Τελιγιορίδου

2 Comments

  1. Λες τον άλλο ” ανύπαρκτο ” και ” ανίκανο ” , και μετά του λες : έλα να ….συναινέσουμε ; ;
    Το …….παρακάνατε !
    Κάποιοι σας σέβονται , σεβαστείτε κι εσείς τη νοημοσύνη τους · ιδιαίτερα τώρα , που στην κυριολεξία είμαστε όλοι ΙΣΟΙ — τόσο ίσοι , που δεν μπορείς ν’ αντλήσεις κανένα επιχείρημα από την ανισότητα — απέναντι στον ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ , που τον λέμε γρίπη .

  2. Μην ακολουθείτε την αλαζονική στάση του ομολόγου σας πολιτευτή της Καστοριάς….Αφήστε το εγώ και υιοθετείστε το εμείς …Γιατί ο κορονοιός πέραν του φόβου του θανάτου, τους νεκρούς και τον πανικό, θα φέρει και πολιτικές αλλαγές προσώπων στον Νομό μας…… Γίνετε πιο μαχητική στην αγωνία του κόσμου…..Αν δεν έχουν προσληφθεί γιατροί στο Νοσοκομείο Καστοριάς…… και απλώς έχουν αποσπασθεί από το Κέντρο Υγείας Αργους Ορεστικού…………..τότε καταθέστε την πρώτη μαζική αγωγή για αμέλεια έναντι του αγαθού της δημόσιας υγείας….Γιατί η Καστοριά δεν είναι Αθήνα….κάθε μέρα έχουμε και ένα κηδειόχαρτο….
    Τα σέβη μου

Back to top button