ΚαστοριάΚοζάνη

Εγγονός 90χρονου από τη Δαμασκηνιά : «Mόνος μου κήδεψα και τον πατέρα μου και τον παππού μου» – «Απέναντι από μπαλκόνι σε μπαλκόνι μιλάμε με τη σύζυγο μου»

Τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια του, που χτυπήθηκε αδυσώπητα από τον κορωνοϊό, περιέγραψε ο εγγονός του 90χρονου από τη Δαμασκηνιά, περιστατικό θανάτου του ιού όπως και ο 64χονος γιος του, προκαλώντας συγκίνηση.

«Εδώ και 20 μέρες ζούμε μέσα στην κόλαση, μέσα στον εφιάλτη», καθώς αγωνιούσε κάθε δευτερόλεπτο για το εάν θα χάσει τον πατέρα του, τον παππού του. Μιλήσε, ακόμα, για τις δύσκολες ώρες της ταφής των αγαπημένων του προσώπων. «Και τον πατέρα μου και τον παππού μου μόνος μου πήγα και τους κήδεψα», λόγω των ιδιαίτερων μέτρων προφύλαξης που απαιτούνται για την προστασία από τον ιό. «Δεν μπόρεσα να τους χαιρετήσω για τελευταία φορά», ανέφερε απευχόμενος κανείς να μη νιώσει τόση πίκρα και θανατικό.

Ο ίδιος είναι θετικός στον ιό και ανησυχία του αποτελεί η έγκυος σύζυγος του που βρίσκεται στον τελευταίο μήνα της κύησης. «Καθόμαστε απέναντι από μπαλκόνι σε μπαλκόνι μέσα στο κρύο» για να αλλάξουμε μία κουβέντα, ανέφερε εκφράζοντας το πόσο δύσκολο είναι να παρηγορήσει ο ένας τον άλλο.

Φ.Μ.

prlogos.gr

 

 

Back to top button