Καστοριά

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Προσήλθα για να δώσω αίμα δεύτερη φορά στη ζωή μου, αλλά…

Α) Για την επιδημία είμαι σταθερός στις θέσεις μου από την αρχή και δικαιώθηκα -τώρα όλοι λένε φωναχτά αυτό που εγώ με νηφαλιότητα περνούσα από την αρχή (ενίσχυση του νοσοκομείου -μένουμε σπίτι- αποτύπωση άσχημων αριθμών- οι πλέον ειδικοί αποφασίζουν για επιπλέον μέτρα),
Β) Ενισχύουμε τον εθελοντισμό- η στάση μας παραδειγματίζει- υπέρβαση εαυτού μας
Γ) οι αιμοληψίες στον χώρο του Ερυθρού Σταυρού ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, συγχαρητήρια στο τοπικό τμήμα καθώς και στους πάμπολλους αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Εθελοντών.
Δ) προσήλθα για να δώσω αίμα 2η φορά στη ζωή μου (η 1η το 1988 πριν από χειρουργείο της μάνας μου), συμμορφούμενος στις υποδείξεις των ειδικών ιατρών θα γίνει σε 1 εβδομάδα μετά την διακοπή του salospir!.

One Comment

  1. Πάλι δύο φορές το ” εγώ ” κ. Τζηκαλάγια ;
    ” Εγώ με νηφαλιότητα ” , ” προσήλθα ( εγώ ) για να δώσω αίμα ” εγώ !! , εγώ , εγώ , εγώ ……

    Πριν μερικές εβδομάδες , ένα βράδυ στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 , έτυχε να δω μια ζωντανή συνέντευξη του υπουργού κ. Χρυσοχοΐδη στην Ο.Τρέμη και στον Δελατόλα .

    Κάποια στιγμή , και ενώ τον είχαν ” στριμώξει ” αρκετά τον υπουργό οι δημοσιογράφοι , αυτός ξεστόμισε τη λέξη ” εγώ ” : Εγώ , τέλος πάντων , κάτι έχω κάνει με την 17 Νοέμβρη ” ( το νόημα ήταν αυτό , όμως το ” εγώ ” ακούστηκε πολύ καθαρά ) .

    Με το που είπε το ” εγώ ” ο άνθρωπος , αμέσως μετά ζήτησε δύο φορές ! συγνώμη από τους δημοσιογράφους : ” Συγνώμη , που αναφέρθηκα με το ” εγώ ” ” !!!
    Αυτά με τον υπουργό κ. Τζηκαλάγια !

    Εσείς κ. Τζηκαλάγια , δεν ακούσατε τα διαγγέλματα για την 25η Μαρτίου τόσο του Πρωθυπουργού μας , όσο και της Προέδρου της Δημοκρατίας μας ; Και οι δύο μας προέτρεψαν , ειδικά για σήμερα , να ξεχάσουμε το ” εγώ ” προς χάριν του ” εμείς ” …….

    Αλλά και η Θρησκεία μας κ. Τζηκαλάγια δεν μας συμβουλεύει τι κάνει το δεξί χέρι να μη γνωρίζει το αριστερό ; ( Τι ποιεί η δεξιά …..)

    […]

    Επιτέλους κόψτε και εσείς το ” εγώ ” σας , να είστε βέβαιος ότι θα κερδίσετε !

Back to top button