Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής παρέδωσε η Μ. Αντωνίου σε Νοσοκομείο, Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού και Αστυνομία (φωτογραφίες)

Είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής και δύο αποστειρωμένους μεταφερόμενους θαλάμους (21 τ.μ./θαλ.) για την παραλαβή δειγμάτων, παραδώσαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς και στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού αντίστοιχα, στις περιοχές που πλήττονται ιδιαίτερα από την πανδημία του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, διατέθηκαν 300 μάσκες φαρμακευτικού άνθρακα πολλαπλών χρήσεων, 100 λίτρα αντισηπτικό και 200 μπουκάλια οινόπνευμα. Παράλληλα, μπουκάλια αντισηπτικών διατέθηκαν και στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την κοινοπραξία Bonatti – J&P ΑΒΑΞ για την προσφορά του isobox στο Νοσοκομείο Καστοριάς, τον κ. Παύλο Κρουσταλέλη της εταιρείας Kroustalelis Special Transport – Cranes για την προσφορά του isobox στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού, καθώς και την «Εναλλακτική Ενέργεια Α.Ε.» για την προσφορά των ειδών ατομικής προστασίας για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και την Αστυνομία.

Αυτές τις κρίσιμες ώρες επιβάλλεται όλοι μαζί, συστρατευμένοι στην πρώτη γραμμή της μάχης, να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας, για να κρατήσουμε όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Back to top button