Καστοριά

Η έκκληση του Γιάννη Αμαραντίδη στο δελτίο του STAR (βίντεο)

Για πρώτη φορά ο αδερφός του 56χρονου άνδρα, που έχασε τη ζωή του λόγω κορωνοϊού, ανοίγει την καρδιά του στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου, περιγράφει πόσο γρήγορη ήταν η επιδείνωση της υγείας του και στέλνει το δικό του μήνυμα σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα.

Πριν από τρεις ημέρες κήδεψε τον αδερφό του, ο οποίος στα 56 του χρόνια έφυγε από τον κορωνοϊό. H οικογένεια ζει στο Δήμο Μεσοποταμίας, στην Καστοριά, που έχει μπει ήδη σε καραντίνα. Κανείς, όπως μας είπε, δεν περίμενε αυτή την τραγωδία.

«Όταν μάθαμε ότι ο αδερφός μου χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό, μείναμε εβρόντητοι. Δεν ήταν άνθρωπος ο οποίος ταξίδεψε στο εξωτερικό ή σε κάποια άλλη πόλη. Τη μία μέρα ήταν μια χαρά και την επόμενη σε κώμα… Δέκα ημέρες ο αδερφός μου ήταν μόνος και την ενδέκατη που τον κηδέψαμε, παλι ήταν μόνος του…», δήλωσε για την περιπέτεια της οικογένειάς του από τον κορωνοϊό.

Mέσω του Star στέλνει το δικό του μήνυμα σε όσους δε μένουν σπίτι, προκειμένου να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα: «Τους παρακαλώ, λοιπόν, να προσέχουν τους άλλους… Θέλω να παρακαλέσω όλους όσοι μαζεύονται στις τράπεζες, ακόμα και σήμερα που κάνουν βολτίτσες, να σταματήσουν αυτό το καλαμπούρι, πεθαίνουν άνθρωποι…», επισημαίνει.

star.gr

 

Back to top button