ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Κατ’ οίκον «Γαληνός» – Άσκηση και Ψυχική Υγεία: Live συνάντηση με τον Νικόλαο Παγούνη

«Μένουμε Σπίτι, Είμαστε Μαζί»:  Live συνάντηση για θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας με τον Κινησιοθεραπευτή – Ειδικό στην Ιατρική της Άθλησης Νικόλαο Παγούνη

Το κέντρο «Γαληνός, Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Κατ’ οίκον» σε συνεργασία με επαγγελματίες υγείας και μη, στα πλαίσια της εκστρατείας «Μένουμε Σπίτι» του Υπουργείου Υγείας, διοργανώνει την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι, Είμαστε Μαζί».

Η εθελοντική αυτή καμπάνια γίνεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς προς όλους τους συνανθρώπους μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.  Θέλοντας να συμμετάσχουμε ενεργά στην φροντίδα της σωματικής και ψυχικής  μας υγείας αποφασίσαμε να καθιερώσουμε live εβδομαδιαίες συναντήσεις.

Σε αυτές τις συναντήσεις κάποιος ειδικός  θα αναλύει, live, θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας και όλοι θα μπορούμε να συμμετέχουμε με τις δικές μας ερωτήσεις και απορίες. Έτσι θα μπορούμε να κάνουμε μία εποικοδομητική συζήτηση, να πάρουμε έγκυρες απαντήσεις για θέματα που μας απασχολούν και να νιώσουμε ότι είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι.

Η καμπάνια «Μένουμε Σπίτι, Είμαστε Μαζί» ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 02/04 στις 17.00.

Μαζί μας θα είναι ο κος Νικόλαος Παγούνης, Κινησιοθεραπευτής – Ειδικός στην Ιατρική της Άθλησης, με θέμα «Άσκηση και Ψυχική Υγεία».  Η μετάδοση θα γίνει live από τη σελίδα https://www.facebook.com/galinos.com.gr/

Μένουμε συντονισμένοι μαζί!

Για τις συναντήσεις, την ημέρα, την ώρα και το θέμα θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα με δημοσιεύσεις μέσα από τη σελίδα μας στο fb, https://www.facebook.com/galinos.com.gr/.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες της διαδικασίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται https://www.facebook.com/galinos.com.gr/ και το site https://galinos.com.gr/.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Site: www.galinos.com.gr

Fb: Γαληνός – Υπηρεσίες Υγείας Κατ’ οίκον

Τηλ: 6981802470, 24670-25083

Back to top button