ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Κωνσταντίνου Ντίκου

Η Δ/νση A/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της, καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου Κωνσταντίνου Ντίκου.
Η ζοφερή κατάσταση που μας έχει περιορίσει στα σπίτια μας εδώ και μέρες μας αναγκάζει να αποχαιρετίσουμε από απόσταση τον αγαπητό μας συνάδελφο.
Αντί στεφάνου θα δωρίσουμε υγειονομικό υλικό στο Νοσοκομείο Καστοριάς, για όσο επιθυμεί ο καθένας και η καθεμιά μας, σε συνεννόηση με τη Γραμματεία της Δ/νσής μας, στο τηλέφωνο 2467055270.
Ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.
Ο Δ/ντής της Α/βάθμιας Εκπ/σης Καστοριάς
Νικόλαος Ζ. Μπουτσιάδης

ΔΔΕ  Καστοριάς

Ο Διευθυντής και το προσωπικό της ΔΔΕ  Καστοριάς εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους, για την πρόωρη απώλεια του αξιοπρεπέστατου και άριστου συναδέλφου Κώστα. Αποχαιρετάει ένα συνάδελφο που υπηρέτησε και τίμησε το εκπαιδευτικό λειτούργημα υποδειγματικά.

Ευχόμαστε στην οικογένειά του κουράγιο και δύναμη, για να διατηρεί ζωντανή τη μνήμη του.

Καλό παράδεισο, Κώστα.

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς εκφράζει τα βαθύτατα του συλλυπητήρια για την απώλεια του Προέδρου του Συλλόγου κ. Ντίκου Κωνσταντίνου. Θα μείνει για πάντα στην μνήμη όλων μας… Καλό ταξίδι Φίλε Κώστα…

ΕΤΑΚ

Με πόνο ψυχής αποχαιρετούμε τον Κώστα Ντίκο, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Εθελοντικού Τμήματος Καταστροφών Καστοριάς.
Ο Πρόεδρος του ΕΤΑΚ Μπάμπης Σαββίδης και τα Μέλη του εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του.
Καλό σου ταξίδι Κώστα…

Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς

Βαθιά θλίψη προκάλεσε σε όλους μας ο πρόωρος θάνατος του αγαπητού συναδέλφου Κώστα Ντίκου. Γνωρίζουμε ότι η ευχή για παρηγοριά και κουράγιο προς την οικογένειά του είναι φτωχή και αδύναμη. Την καταθέτουμε όμως από τα βάθη της καρδιάς μας, που νοερά βρίσκεται κοντά τους. Όπως είναι κοντά και στον Κώστα, για να του ψιθυρίσει με πόνο «καλή ανάπαυση».

Στην μνήμη του, αντί στεφάνου, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Σύλλογο Γονέων, Παιδιών και Ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλους αυτών, “Μαζί Σου”.

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς

1ο ΓΕΛ Καστοριάς

H Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Καστοριάς εκφράζουν την βαθιά θλίψη και οδύνη τους για τον πρόωρο θάνατο του αγαπημένου μας συναδέλφου και φίλου Κώστα.

Στην οικογένειά του ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη.

Καλό παράδεισο, φίλε Κώστα. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Η διευθύντρια και οι συνάδελφοί σου του 1ου ΓΕΛ

2ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Άργους Ορεστικού εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους, για την πρόωρη απώλεια του εξαίρετου συναδέλφου Κώστα Ντίκου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

       Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

4ο Γυμνάσιο Καστοριάς

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Καθηγητών του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς  εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και τη θλίψη του στην οικογένεια του  αγαπημένου μας συναδέλφου Κώστα Ντίκου που διετέλεσε και πρόεδρος  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.
Υπήρξε εξαιρετικός συνάδελφος που υπηρέτησε με ευπρέπεια τον χώρο της  εκπαίδευσης.
Καλό ταξίδι Κώστα μας, η μνήμη σου θα μείνει στις καρδιές μας.

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του Κώστα Ντίκου, μέλος της οικογένειας του στίβου, ο οποίος υπήρξε αθλητής του Φιλαθλητικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού μέχρι τα 18 του χρόνια, στη συνέχεια διετέλεσε προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Πευκοφύτου μετέπειτα του Φιλαθλητικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού, Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας, Πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Καστοριάς και τα τελευταία χρόνια στέλεχος της Διοργάνωσης RUN GREECE KASTORIA.

Η είδηση για τον άδικο χαμό του σόκαρε την αθλητική οικογένεια που χάνει έναν πολύτιμο συνεργάτη και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε τα κάτωθι:

  1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του
  2. Να καταθέσει στεφάνι στη σωρό του
  3. Να ανακοινώσει το παρόν στον τύπο

Καλό ταξίδι Κώστα.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καστοριάς

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καστοριάς, εκπροσωπώντας όλους τους συναδέλφους θέλει να εκφράσει τη βαθιά θλίψη που προκάλεσε σε όλους μας ο πρόωρος θάνατος του αγαπητού μας συναδέλφου Κωνσταντίνου Ντίκου το βράδυ της Τετάρτης 01/04/2020.

Οι λέξεις ωχριούν μπροστά στον πόνο και τη θλίψη. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του και τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη!!!

Στη μνήμη του, αντί στεφάνου, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό (50€) στην Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Ν. Καστοριάς.

Από το ΔΣ

Φλώρος Κωνσταντίνος

Τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάμε λόγω του covid-19, δυστυχώς χτύπησε την πόρτα της οικογένειας της Καστοριάς ο θάνατος του συμπολίτη και φίλου μας Ντίκου Κωνσταντίνου, αφήνοντας μεγάλο κενό στα Πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του τόπου. Ο Κώστας υπήρξε οραματιστής και άοκνος εργάτης για την ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος όχι μόνο της πόλης της Καστοριάς αλλά ολόκληρου του νομού και σε όποια θέση βρέθηκε, υπηρέτησε με ήθος, τιμιότητα και αξίες, φέρνοντας εις πέρας το έργο του. Κέρδισε επάξια απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση και ο θάνατος του βυθίζει στην θλίψη όχι μόνο τους οικείους του, αλλά και κάθε άνθρωπο που τον γνώρισε και συνεργάστηκε μαζί του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος, ενός αναντικατάστατου ευπατρίδη. Καλό ταξίδι Κώστα.

Πρώην πρόεδρος Ν.Ο.Κ

Φλώρος Κωνσταντίνος

Συλλυπητήρια της Διοίκησης του Γ. Νοσοκομείου Καστοριάς

Συλλυπητήρια του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καστοριάς

Ζ. Τζηκαλάγιας: “Μεγάλη θλίψη η απώλεια του εκπαιδευτικού Κώστα Ντίκου”

Όμιλος Αντισφαίρισης “Κελετρον”: Θρηνεί η αθλητική μας οικογένεια τον άδικο χαμό του Κώστα Ντίκου

Συλλυπητήρια του συλλόγου “Μακεδονικός”

 

Back to top button