Διαδικτυακή συναυλία της Φωτεινής Δάρρα την Κυριακή για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Καστοριάς (βίντεο)

“ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΜΟΥ ΑΠΌ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΌΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΈΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΊ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΕΊΤΕ ΥΛΙΚΆ ΕΊΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΆ ΑΥΤΏΝ. 

ΣΤΙΣ 2 ΑΠΡΙΛΊΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΤΎΠΗΣΕ ΓΙΑ ΑΚΌΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΆΛΛΗ ΆΚΡΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΝ Η ΓΝΩΣΤΉ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ κ. ΔΆΡΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ.

Η ΈΚΠΛΗΞΗ ΜΟΥ ΉΤΑΝ ΜΕΓΆΛΗ ΌΤΑΝ ΜΟΥ ΑΝΈΦΕΡΕ ΌΤΙ Η ΊΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ κ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΤΕΊΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΊΑ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΊΣΗΜΗ ΣΕΛΊΔΑ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΠΡΙΛΊΟΥ ΚΑΙ ΏΡΑ 22:00 ΤΑ ΈΣΟΔΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΎΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΆ ΥΛΙΚΏΝ.

ΕΊΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΉ ΧΕΙΡΟΝΟΜΊΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ.

ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΊ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ.”

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ ΜΉΝΥΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΔΑΡΡΑ:

Μια νέα διάσταση στα διαδικτυακά live αποφάσισε να δώσει η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα, προτρέποντας όσους από εμάς μπορούμε, να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε μια τόσο δύσκολη στιγμή που οι αντοχές μας δοκιμάζονται καθημερινά σε δεδομένα πρωτόγνωρα. Για το λόγο αυτό διοργανώνει μια ολόκληρη διαδικτυακή συναυλία πιάνο-φωνή μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook για την οικονομική ενίσχυση με στόχο την αγορά ιατρικού εξοπλισμού. “Έστω και ένα ευρώ να δώσει κάποιος από τους χιλιάδες που παρακολουθούν τα βίντεό μας αυτό τον καιρό, θα είναι μεγάλο κέρδος για αυτούς που έχουν ανάγκη. Για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή”, λέει χαρακτηριστικά η ίδια.
Μαζί με τον συζυγό της, τον εξαιρετικό πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη και την εφτάχρονη κόρη τους μένουν στο σπίτι και στέλνουν ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και ενότητας σε όλο τον κόσμο. Δίνουν ραντεβού αυτή την Κυριακή στις 10 το βράδυ μέσα από την επίσημη σελίδα Fb της Φωτεινής Δάρρα: https://www.facebook.com/foteinidarra/

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να καταθέτει απευθείας στον λογαριασμό τραπέζης του Γ. Νοσοκομείου Καστοριάς για την ενίσχυσή του, μιας περιοχής που πλήττεται με κρούσματα που ξεπερνούν ποσοστιαία κάθε προηγούμενο, οδηγώντας τις δυνατότητες του τοπικού Νοσοκομείου στα όριά του.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
Eurobank:
GR 2502607120000910200182990