Καστοριά

Ο Γρηγόρης Χάτσιος για το τηλεφώνημα της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου

Μετά από επικοινωνία της Προέδρου της Δημοκρατίας κας Σακελλαροπούλου με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς κ. Χάτσιο Γρηγόριο, η Διοίκηση του Νοσοκομείου κοινοποίησε σε όλα τα μέλη του Προσωπικού το παρακάτω μήνυμα:

«Την Τετάρτη 1/4/2020 είχα την ιδιαίτερη τιμή να δεχθώ τηλεφώνημα και να συνομιλήσω με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Με χαρά και συγκίνηση σας μεταφέρω το πραγματικό ενδιαφέρον και την ειλικρινή συμπαράσταση της Προέδρου, μαζί με τις ευχές της για υγεία, δύναμη και κουράγιο καθώς και τα συγχαρητήρια της για το έργο που επιτελείται στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

Για όλους εμάς που καθημερινά, με αυταπάρνηση, δίνουμε μάχη με τον ύπουλο, αόρατο εχθρό αποτελεί μια εμψυχωτική κίνηση αναγνώρισης και δικαίωσης του αγώνα μας.

Θέλω να διαβεβαιώσω εκ μέρους όλων σας, την αξιότιμη κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι παραμένουμε πιστοί στο καθήκον μας για να προασπιστεί το δημόσιο αγαθό της υγείας και να στείλω το μήνυμα ότι συντεταγμένα κάτω από τις οδηγίες του Πρωθυπουργού, της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και των εμπλεκόμενων Υπουργείων και φορέων, στο τέλος θα είμαστε νικητές».
Ο Διοικητής του Γ.Ν. Καστοριάς
Χάτσιος Γρηγόριος

ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Μίλησε τηλεφωνικά με Γιάννη Κορεντσίδη και Γρηγόρη Χάτσιο – Τι υποσχέθηκε

 

Back to top button