Καστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Κροκέτες τυριών

Πεντανόστιμες και εύκολες κροκέτες τυριών από τον Γιώργο Πουρναράκη

Υλικά:

Περίπου 20 (ότι μέγεθος θέλετε)
300 ml νερό
100 ml γάλα
60 gr βούτυρο
1 φακελάκι πουρέ
2 αβγό
220 gr τριμμένα τυριά
Τριμμένη φρυγανιά
Λίγο αλεύρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

  1. Ρίχνετε το γάλα και το νερό σε ένα κατσαρολάκι.

  2. Όταν αρχίζει να βράζει βγάλτε το από την φωτιά και ρίξτε τον πουρέ.

  3. Προσθέστε το βούτυρο και ανακατεύετε.

  4. Προσθέτετε τα τυριά και το αυγό και τα αναμειγνύετε.

  5. Ζυμώνετε καλά και πλάθετε σε μπαλάκια.

  6. Τις βουτάτε πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αυγό και μετά στην φρυγανιά.

  7. Τις τηγανίζετε σε πολύ λάδι.

  8. Και είναι έτοιμες. Καλή σας όρεξη!

    cookpad.com

 

 

 

Back to top button