ΚαστοριάΚοζάνητελευταίες ειδήσεις

Ποιος χώρος εξετάζεται στην Καστοριά για υποδοχή ύποπτων κρουσμάτων κοροναϊού

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου στην περιφέρεια, ο περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης κλήθηκε να απαντήσει για την πρόταση της περιφέρειας για προετοιμασία νέων κατάλληλων χώρων υποδοχής ύποπτων κρουσμάτων COVID-19, εφόσον απαιτηθεί , λέγοντας ότι εξετάζεται αυτό για προληπτικούς λόγους, μάλιστα αναζητούνται χώροι σε Κοζάνη και Καστοριά που θα μπορούσαν να στεγάσουν ασθενείς αν χρειαστεί.
Μάλιστα, έγιναν επιτόπιες έρευνες στο Εκθεσιακό Κέντρο και σε ιδιωτικές κλινικές στην Κοζάνη, ενώ εξετάστηκαν χώροι και στην Καστοριά όπου κρίθηκαν ακατάλληλοι, ενώ διερευνάται και οι χώροι της πρώην ΕΔΗΚΑ στην Καστοριά.
Οι επιστήμονες θα εγκρίνουν αυτές τις υποδομές, προσέθεσε ο ίδιος. Στο θέμα απάντησε και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Τσεβεκίδης, λέγοντας πως η συνδρομή του ΙΣ είναι τεχνική ώστε αν χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν. «Να μη ζήσουμε εικόνες να κοιμούνται ασθενείς σε πατώματα. Να μη χρειαστούν ποτέ οι έξτρα κλίνες και χώροι. Να βρεθεί ο χώρος και ας μη χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσουμε ποτέ», απάντησε ο κ. Τσεβεκίδης.
e-ptolemeos.gr
 

 

Back to top button