Σοκολάτα βιεννουά με πραλίνα φουντουκιού σε από τον Σεφ Βασίλη Καρανικόλα
20 λεπτά
Προετ. 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 10 λεπτά Μερίδες: 4 μερίδεςΥΛΙΚΑ
200 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
250 γρ. νερό
20 γρ. κακάο
50 γρ. πραλίνα φουντουκιού
1 γρ. αλάτι
Για το σερβίρισμα
200 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ σε σαντιγί
Δείτε την εκτέλεση και tips στο kitchenvillage.gr