Καστοριά

Σίλια Λιόγα: “Μαέστρο, ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος…”

“Στο υπόσχομαι παππούλη μου. Μέχρι να πεθάνω θα τραγουδάω…”

Μαέστρο ,
Ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος σύζυγος πατέρας και παππούς .. έφυγες ευτυχισμένος στα 87 σου με αγάπη από όλους μας.. Μπορεί να μη μπόρεσα να σε χαιρετήσω όπως θα ήθελα λόγω των έκτακτων μέτρων … Όμως ήμουν πολύ τυχερή που ήσουν δίπλα μου σε όλα τα βήματα και σε έζησα σε χόρτασα και σε αγάπησα σαν πατέρα δύο φορές.
Αλλά πιο τυχερή ήμουν γιατί με έμαθες να τραγουδάω και να ντύνω όλες τις στιγμές με το τραγούδι .. τις χαρές και τις λύπες.
Ήσουν και συ όμως τυχερός. Με όλα τα καλά .. χαρές τραγούδια ταξίδια μια όμορφη οικογένεια και πολλούς καλούς φίλους.. και σε αγαπούσαν όλοι… Δεν υπήρχε στη Καστοριά κανένας να πει κακό λόγω για σένα . Ήσουν αξιολάτρευτος.
Απόπλους λοιπόν τη γυναίκα σου τα παιδιά σου και μας τα τρία εγγόνια σου καλό παράδεισο αγόρι μου . Να τραγουδάς από ψηλά και να σε σκεφτόμαστε πάντα με καμάρι όπως σε όλη τη ζωή φουσκωναμε π ησουν συγγενής μας.
Λοιπόν… Ένας καλός άνθρωπος λιγότερος.
Υγ. Στο υπόσχομαι παππούλη μου .
Μέχρι να πεθάνω θα τραγουδάω…
Rest in pease.
Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν για την ενίσχυση νοσοκομείου Καστοριάς ενάντια στη μάχη για το κορονοιο.
Τράπεζα eurobank iban :GR2502607120000910200182990
Σίλια Λιόγα

Καστοριά: Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Λιόγας – Η επιθυμία της οικογένειας

Κώστας Λιόγας – Δημήτρης Δημητριάδης: “Ο Τραμπαρίφας” (βίντεο)

Συλλυπητήρια του Συλλόγου Αρμονία

 

 

 

 

 

One Comment

  1. Κώστα θα ζεις πάντα στη σκέψη μας !
    Όλοι έχουμε μέσα μας την προσωπική αίσθηση της αθανασίας και όλοι οι χορωδοι πιστεύαμε ότι εσυ δεν θα φύγεις ποτε από κοντά μας , δεν θα κρεμάσουμε τις κιθάρες μας ποτε και θα τραγουδάμε για μας για πάντα ! Η μουσική μας μεταμόρφωσε όλους μας από φίλους σε μέλη μιας ωραίας οικογένειας και εκεί θα μείνεις για πάντα ! Θα ξαναδώ το βίντεο με τις κιθάρες μας , θα πάρω την κιθάρα μου και τραγουδώντας χωρίς δάκρυα θα σε κρατήσω συντροφιά στον σύντομο δρόμο από την πάνω πόρτα του σπιτιού σου έως την ψυχη και το είναι όλων μας ! Εκεί θα σε κρατήσουμε , σε έναν ωραίο μουσικό παράδεισο που ξέρω ότι πάντα ήθελες να βρίσκεσαι ! Ο δάσκαλος μας !
    Κική , Σιλια , φίλοι χορωδοι ας τραγουδήσουμε πάλι μαζί , ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ μέσα μας είναι και θα μείνει εκεί για πάντα !
    Νίκος Κοτοπουλος

Back to top button