Καστοριά

Εργατικό Κέντρο Καστοριάς: Ενημέρωση των εργαζομένων

Συνάδελφοι ,

Η αντιμετώπιση μιας πανδημίας, όπως αυτή του κορωνοϊού, είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία έχει δημιουργήσει έκτακτα δεδομένα επείγοντος χαρακτήρα τα οποία επηρεάζουν ιδιαίτερα και την αγορά εργασίας, συνεπώς και τους όρους και συνθήκες παροχής εργασίας των εργαζομένων.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς σε συνεχή επαφή τόσο με τη ΓΣΕΕ αλλά και με το σύνολο των δομών της θα διαθέτει με αμεσότητα και εγκυρότητα το σύνολο των οδηγιών και των διευκρινήσεων που δίνονται.

Αυτό γίνεται από την ειδική σελίδα και φόρμα ANTI-COVID-19 Ομάδα Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένωνhttps://gsee.gr/?page_id=36762.

Εκεί μπορεί ο εργαζόμενος να θέσει τα ερωτήματά του όπως για παράδειγμα : Μακροχρόνια Ανεργία, Εποχικότητα εργασίας, Εργάτες γης, αναστολή εργασίας και άλλα και θα υπάρξει έγκαιρη και έγκυρη απάντηση.

Επίσης στην ιστοσελίδα :
https://www.inegsee.gr/diktio-ipiresion-pliroforisis-simvo…/ θα βρει κάθε εργαζόμενος χρήσιμες πληροφορίες για το Δώρο Πάσχα 2020 και χρήσιμες ερωτήσεις-απαντήσεις για τα δικαιώματα των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Αισθανόμαστε την ανάγκη για άλλη μία φορά να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους της χώρας, ιδιαίτερα ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νομού μας-το Εργατικό Κέντρο συμμετείχε στην εκστρατεία ενίσχυσης του Νοσοκομείου (με το συμβολικό ποσό των 300€), όπως επίσης και τους εργαζόμενους σε Δήμους, τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρική ενέργεια, σούπερ μάρκετ, Ένστολους για την καθημερινή τους δύσκολη μάχη.

Επίσης ισχύουν τα τηλέφωνα επικοινωνίας με Πρόεδρο Μαλέα Γιώργο:6976970071 και Γ.Γραμματέα Παπανδρέου Αθανάσιο:6974595095 για οποιαδήποτε διευκρίνιση, ανησυχία, καταγγελία αφού τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά και την επόμενη εβδομάδα.

Συνάδελφοι, Μένουμε Σπίτι αλλά δεν κλεινόμαστε μέσα μας. Δεν χάνουμε την ανθρωπιά μας, την αίσθηση του συλλογικού. Να διατηρήσουμε την κοινή λογική και τον ορθό λόγο. Σε αυτή τη μάχη κανείς μας δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος του.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                          ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

Back to top button