Καστοριά

Συνεχείς επιχειρήσεις καθαριότητας από το Δήμο Καστοριάς (φωτογραφίες)

Την ώρα που όλοι μένουμε σπίτι, ο μηχανισμός της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας & Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς πραγματοποιεί ανελλιπώς επιχειρήσεις καθαριότητας σε κάθε γειτονιά και κάθε δημοτική περιοχή.

Η ομάδα του συγκεκριμένου τομέα, υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Άκη Λιάμη, καταβάλλει μία τεράστια προσπάθεια με οργάνωση και αποφασιστικότητα για τη διατήρηση της καθαριότητας και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Επομένως, είναι απαραίτητο να δείξουμε όλοι μας περισσότερη κατανόηση, ευαισθησία και συνεργασία και για να τους προστατέψουμε και για να τους βοηθήσουμε στο δύσκολο έργο τους.

Τι πρέπει να κάνουμε:

  • Μην αφήνετε τις σακούλες απορριμμάτων ανοικτές αλλά να δένονται καλά.
  • Μην τις αφήνετε εκτός των κάδων περισυλλογής.
  • Τοποθετείτε τις σακούλες μέσα στους κάδους περισυλλογής και μόνο το βράδυ.
  • Σε περίπτωση που ο κάδος είναι ήδη γεμάτος αναζητείστε κοντινό κάδο με διαθέσιμο χώρο ή κρατείστε τη σακούλα στο σπίτι για μια ακόμη ημέρα.
  • Αποφύγετε αυτό το διάστημα εργασίες που παράγουν επί πλέον ποσότητες απορριμμάτων και άλλων υλικών (κλαδέματα, επισκευές κλπ) και μη τα αφήνετε στο δρόμο, διότι γίνονται εστίες μικροβίων.
  • Σε αναγκαία περίπτωση και κατόπιν συνεννόησης, τηλεφωνείτε στο 2467081318

Η αυστηρή τήρηση όλων των παραπάνω αποτελεί ύψιστη υποχρέωση όλων μας και μία ελάχιστη συνεισφορά στην προστασία της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των πολιτών. Με την προσπάθεια και τη συνεισφορά όλων θα τα καταφέρουμε. Εμείς είμαστε στο καθήκον. Εσείς, μείνετε σπίτι!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Back to top button