Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Το μήνυμα του 58χρονου από τη Μεσοποταμία που κέρδισε την μάχη με τον κοροναϊο!

Το ευχαριστήριο μήνυμα που στέλνει ο 58χρονος από τη Μεσοποταμία που σήμερα επέστρεψε στο σπίτι του, μετά από 14 μέρες νοσηλείας, νικητής στη μάχη που έδωσε με τον φονικό ιο, ένα μήνυμα επίσης σε όλους εμάς να μείνουμε σπίτι μας:
“Έχοντας νοσήσει και θεραπευτεί από τον Covid 19, έπειτα από 14 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Καστοριάς και στο νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη θα ήθελα ολόψυχα να ευχαριστήσω το νοσοκομείο Καστοριάς, γιατρούς, νοσηλευτές και ΕΚΑΒ, οι οποίοι με πενιχρά μέσα στάθηκαν στο ύψος αυτής της πανδημίας.
Επίσης ευχαριστώ τον Δήμο Καστοριάς, τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Σαββόπουλο που ήταν κοντά μας καθώς και τον βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια όπως και την κύρια Μαρία Αντωνίου. Όλοι τους από την πρώτη στιγμή έκαναν ότι μπορούσαν για την περιοχή μας.
Θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Ο Covid 19 είναι μια νόσος ύπουλη, δύσκολη και μοναχική. Κανείς δεν είναι ασφαλής όσο υγιής και να είναι.
Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου ένιωθα πως είμαι σε μια τρικυμία, ένιωθα φόβο και ανασφάλεια γιατί δεν ήξερα πως και αν θα ξημερώσει η επόμενη μέρα.
Ήμουν μόνος. Και γι αυτό ευχαριστώ όλη μου την οικογένεια και όλους μου τους φίλους που δεν σταμάτησαν να επικοινωνούν μαζί μου και να μου δίνουν κουράγιο. Εγώ είχα αυτήν την πολυτέλεια να μιλάω με τους δικούς μου. Κάποιοι άλλοι δεν την έχουν.
Μείνετε στο σπίτι σας. Είναι επιτακτική αυτή η ανάγκη. Εύχομαι όσοι νοσηλεύονται και περνούν αυτήν την σκληρή δοκιμασία να έχουν την τύχη την δική μου και σύντομα να είναι στο σπίτι τους.”

tragikogreece.blogspot.com

 

Back to top button