Κόσμος

Το τρέιλερ του καινούργιου ντοκιμαντέρ της HBO για τη Νάταλι Γουντ

Η πεντηκονταετής καριέρα και η προσωπική ζωή της Νάταλι Γουντ είναι το θέμα του καινούργιου ντοκιμαντέρ «Natalie Wood: What Remains Behind» που κάνει πρεμιέρα από την HBO στις 5 Μαΐου.

«Τη μέρα που πέθανε η μαμά μου, όλος ο κόσμος μου έγινε συντρίμμια» λέει, στο τρέιλερ, η κόρη της Γουντ, η Νατάσα Γκρέγκσον Βάγκνερ (ήταν 11 χρονών όταν η Γουντ πνίγηκε στη νήσο Καταλίνα, το 1981). «Από τότε, εστίασαν τόσο στο πώς πέθανε που επισκιάστηκε το τι άνθρωπος ήταν».

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ -σε σκηνοθεσία Λοράν Μπουζερό και παραγωγή της Γκρέγκσον Βάγκνερ- περιλαμβάνει πλάνα από την ιδιωτική ζωή της Γουντ και της οικογένειας της καθ΄όλη τη διάρκεια της καριέρας της: από τον ρόλο που είχε σε ηλικία εννιά χρονών στην ταινία «Miracle on 34th Street» έως τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες «Επαναστάτης χωρίς αιτία» και «West Side Story». Εμφανίζονται ο πρώην σύζυγός της, ο Ρόμπερτ Βάγκνερ, η άλλη της κόρη, η Κόρτνεϊ Μπρουκ Βάγκνερ, η Μία Φάροου, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και ο Έλιοτ Γκουλντ.

Αναφορά γίνεται σε πολλές από τις σχέσεις της Νάταλι Γουντ, πριν το τρέιλερ εστιάσει στον Ρόμπερτ Βάγκνερ ο οποίος την παντρεύτηκε δύο φορές. «Δεν πιστεύω ότι έχει περάσει ούτε μία μέρα που να μη σκέφτομαι τη Νάταλι» λέει, στο τρέιλερ, ο Βάγκνερ.

Η αδελφή της Νάταλι Γουντ, η Λάνα, έχει εδώ και πολύ καιρό αποξενωθεί από τις ανιψιές της. Αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ, λέγοντας στον Μπουζερό να γνωστοποιήσει στη Νατάσα Βάγκνερ ότι «αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι και αυτή επιθυμεί να κρατήσει τον πόνο της και αυτόν της οικογένειάς της στο ελάχιστο». Παρ’ όλα αυτά, προσφάτως συμμετείχε στο με 12 μέρη podcast «Fatal Voyage: The Mysterious Death of Natalie Wood» που στόχο είχε να ρίξει φως στον θάνατο της ηθοποιού. «Δεν προβαίνω σε κρίσεις» είπε, προσφάτως στους New York Times, η Λάνα. «Δεν κάνω υποθέσεις. Δεν κάνω τίποτα απ’ όλα αυτά. Απλά, κοιτάω τα γεγονότα. Η Νάταλι δεν κολυμπούσε. Ήταν βαθιά ριζωμένος ο φόβος της για τα σκοτεινά νερά».

ΑΠΕ

Back to top button