Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Η απάντηση του Κίμωνα Μηταλίδη στον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο και η σπόντα για τον Γιώργο Πετκανά!

Είχα σκοπό να μην απαντήσω γνωρίζοντας πως πέφτοντας στο επίπεδο ορισμένων μάλλον θα χάσω, κυρίως λόγω της εμπειρίας τους.
Θέλω όμως να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους.
Να με κατηγορεί ο πρώην Βουλευτής του Νομού ως “Τρισάθλιο κομματικό οσφυοκάμπτη” είναι τουλάχιστον γελοίο.
Ας ανατρέξουμε στα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών όταν εκλέχτηκε Βουλευτής και να δούμε ποιος ή ποια κέντρα τον στήριζαν. Ας μας πει τι θέματα έθεσε και τι τελικά προβλήματα της Καστοριάς έλυσε όσο ήταν Βουλευτής της Καστοριάς (και όχι της Γάζας).
Ενδιαφέρον επίσης, προκαλούν και τα σχόλια στην εν λόγω δημοσίευσή του κάποιων υποψηφίων Δημάρχων που στο δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών μας έστελναν φιλάκια από την όμορφη Χαλκιδική.
Στην εποχή της υγειονομικής κρίσης και του εγκλεισμού ας τους δείξουμε ανωτερότητα και ας δικαιολογήσουμε το άγχος τους να ανακαλύψουν δράκους στα παραμύθια τους.
Τους ευχαριστώ θερμά για τη διαφήμιση που μου παρέχουν.

Κίμων Μηταλίδης

Τα σχόλια του Γιώργου Πετκανά στην ανάρτηση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου:

Επίθεση Β. Διαμαντόπουλου σε Κ. Μηταλίδη για το ” …πέθανε πλήρης ημερών από ΓΗΡΑΤΕΙΑ”!

One Comment

  1. Αξιότιμε κύριε Κίμων Μηταλίδη…….
    Αντί να απαντήσετε στην γκάφα ολκής……απαντάτε αλλά αντί άλλων…….Ζητήστε μια συγνώμη για την αστοχία σας, από τους 80+ σε ηλικία Καστορινούς (ζωντανούς και πεθαμένους από κοροναιο) και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν……Μην παίζετε με τον πόνο ανθρώπων που πενθούν και θα πενθήσουν στο μέλλον….
    Τα σέβη μου με λύπη

Back to top button