ΑγροτικάΚαστοριά

Ζ. Τζηκαλάγιας: Δεν θα επιτρέψουμε στη στείρα αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ να μειώσει την τεράστια προσπάθεια (συνέντευξη)

Τεράστια η προσπάθεια με την οποία στέκεται όρθιο και το νοσοκομείο και η τοπική αγροτική οικονομία

Συνέντευξη του Ζήση Τζηκαλάγια στον Αντώνη Παραρά στο ραδιόφωνο ALFA FM

 

 

2 Comments

  1. Έχετε μέγα χρέος να αναστείλετε την βουλευτική σας ιδιότητα και να δήλωσετε παρόν στον όρκο του Ιπποκράτη……χιλιάδες οι προσλήψεις αλλά η Καστοριά στα αζήτητα……Έναν Πνευμονολόγο……έρχονται εθελοντές από άλλες περιοχές ….και εσείς κωφεύετε………Το Μαξίμου δεν θα ασχοληθεί άλλο με την Καστοριά…..Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο “Μένουμε Σπίτι και οι άνω των ογδόντα πεθαίνουμε λόγω βαθέων γηρατειών… Άξιοι του νέου ήθους……
    Τη λύπη μου

  2. Για όσους άκουσαν τον δημοσιογράφο της συνέντευξης Τζηκαλάγια .

    Ο αρχιστράτηγος και οι στρατηγοί του ( Ιερά Σύνοδος ) απεφάσισαν και διέταξαν , ότι το Πάσχα φέτος θα το κάνουμε μέσα στα σπίτια μας — ” Μένουμε σπίτι ” .

    Καμιά δεκαριά στρατιώτες κι ένας Δεκανέας στην Καστοριά , αμφισβητούν τη διαταγή και θέλουν να την παρακούσουν , λέγοντάς μας πως αυτοί θέλουν το Πάσχα ΕΞΩ από το σπίτι , με τα μεγάφωνα των εκκλησιών στη διαπασών ! γι’ατούς , οι μάχες και οι νίκες έτσι κερδίζονται : Με την …… ανυπακοή !……..

    Το ….αβυσσαλέου βάθους και ρηξικέλευθο επιχείρημά τους γι’αυτό το ” ΕΞΩ ” : ” Ο ιός δεν μεταφέρεται με τον ήχο ” !
    Μόνο θεολόγοι και παπάδες θα μπορούσαν να σκέπτονται έτσι για βιολογικά ζητήματα .
    Σωστά !! ” Ο ιός δεν μεταφέρεται με τον ήχο ” !! Ο ήχος όμως , για να τον ακούσουν , βγάζει έξω από τα σπίτια τους ανθρώπους και τότε ο ήχος μεταδίδεται ( μεταφέρεται ) με τα ηχητικά κύματα και της εκπνοής του αέρα των ανθρώπων · ο ίδιος αέρας που μεταφέρει τον ήχο μεταφέρει και τον ιό !
    Συμπέρασμα ; με την έννοια αυτή ο ιός μεταδίδεται και με τον ήχο !!

    Και μη μας πει κάποιος , ότι θα μείνουμε σπίτι και θα ανοίξουμε τα παράθυρα , γιατί , εκτός του ότι για λίγο , ακόμη ανάβουμε τα καλοριφέρ , ποιος μας εγγυάται ότι για να ” ακούσουν καλύτερα ” και για να ” ζήσουν εντονότερα τις στιγμές ” , οι περισσότεροι δεν θα βγουν έξω από το σπίτι τους , με ό’τι αυτό συνεπάγεται για την πανδημία ;

    Το φαντάζεστε ; ο αέρας που σου φέρνει το ” Χριστός Ανέστη ” στ’αυτιά , ο ίδιος αέρας να σου φέρνει στα ρουθούνια τα σταγονίδια από τυχόν βήξιμο ή φτάρνισμα διπλανών σου .
    Κάτι μας λέει , πως ο ίδιος ο χριστός , τέτοιου είδους μεταφορά του ” Χριστός Ανέστη ” δεν τη θέλει …….

    Καλύτερα λοιπόν να παραμείνουμε πειθαρχημένοι και υπάκουοι ……..στρατιώτες στις …..διαταγές των στρατηγών μας , γιατί ο πειρασμός είναι τεράστιος , και το βασικό επιχείρημα ” Μένουμε σπίτι ” του δημόσιου διαλόγου αυτών των ημερών , κινδυνεύει να πάει κατά διαόλου .
    Ας μην αφήσουμε το διάολο αυτές τις μέρες να κάνει το….δικό του ……

Back to top button