ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Downhill: Πότε θα πραγματοποιηθεί το “Iron-village Trail”

Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2020 – Το νέο πρόγραμμα λόγω κοροναϊού

Να λοιπόν που ενώ ήταν όλα έτοιμα να αρχίσει ένα συναρπαστικό Κύπελλο DH ήρθε η νέα πανδημία και μας ανατίναξε!

Οι προδιαγραφές ήταν ιδιαίτερα ευοίωνες φέτος, με επτά πολύ δυνατούς αγώνες downhill να έχουν ανακοινωθεί για το Πανελλήνιο Κύπελλο DH του 2020. Δυστυχώς η ζωή μας άλλαξε άρδην και δεν θα μπορούσαν να μην αλλάξουν και οι αγώνες…

Έτσι, το Πανελλήνιο Κύπελλο δεν θα ξεκινήσει από τον Τύρναβο και το ανανεωμένο Lousfaki Trail αυτό το σαββατοκύριακο (5 Απριλίου) όπως είχε προγραμματιστεί, ούτε καν στις 3 Μαΐου που θα γίνονταν ο δεύτερος αγώνας στη Λιβαδειά, αλλά και ούτε στον τρίτο αγώνα που ήταν να γίνει στις 5 Ιουλίου στη νέα πίστα, το “Atwill Trail” στα Τζουμέρκα.

Δεν πτοούμαστε όμως! Είμαστε αισιόδοξοι κι ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και το καλοκαίρι θα επέλθει η κανονικότητα κι εμείς θα επιστρέψουμε στις κατηφορικές πίστες και στους αγώνες! Ας δούμε λοιπόν προσεκτικά το νέο κορωνοπρόγραμμα για το Πανελλήνιο Κύπελλο DH του 2020:

Νέο πρόγραμμα αγώνων 2020

1.Παρνασσό “New Race Trail” 6/9
2.Λιβαδειά “Rodeo Trail” 20/9
3.Καλάβρυτα “Kalavryta DH” 4/10
4.Καστοριά “Ironvillage Trail” 25/10
5.Τύρναβος “Lousfaki Trail” 15/11

Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να έχουμε μια δυνατή επιστροφή στη δράση. Θα προσμετρήσουν και οι πέντε αγώνες στην τελική βαθμολογία, ενώ το Πανελλήνιο Κύπελλο DH 2020 θα ολοκληρωθεί και σε περίπτωση που γίνουν τέσσερις αγώνες. Με λιγότερους απο τέσσερις αγώνες δεν θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής, ούτε θα στεφθούν Κυπελλούχοι.

Αν τα πράγματα κυλήσουν καλύτερα από το αναμενόμενο θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας στα Τζουμέρκα το καλοκαίρι (θα ανακοινωθεί).

Καλώς εχόντων των πραγμάτων λοιπόν ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

Για την επιτροπή Πανελλήνιου Κυπέλλου Downhill
Φώτης Σκαρής

Back to top button