ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ο Κωνσταντίνος Κάδρας βιώνει τη δύσκολη κατάσταση με τον κοροναϊό στην Καστοριά

Ο Κωνσταντίνος Κάδρας μετά την αναστολή των πρωταθλημάτων έχει επιστρέψει και διαμένει στην γενέτειρα του πόλη, την Καστοριά, που έχει χτυπηθεί από τον κορονοϊό και έχει θρηνήσει ανθρώπινες ζωές.
Ο νεαρός παίκτης του Απόλλωνα Πατρών μιλώντας για τις καταστάσεις που βιώνει  τόνισε:
«Οι καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες. Η μητέρα μου είναι νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο της πόλης και μαθαίνω τα πάντα για ανθρώπους που έχουν κολλήσει τον κορονοϊό. Στην Καστοριά έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία αφού δεν ισχύουν οι λόγοι μετακίνησης για τις παραγράφους 4,5,6, της έντυπης βεβαίωσης. Προσωπικά δεν φοβάμαι από την εξάπλωση του ιού. Φοβάμαι  για τις ευπαθείς ομάδες και τους παππούδες. Έχει δει ασθενοφόρο να παίρνει μητέρα με το παιδί της που είχαν κολλήσει τον κορονοϊό Η ζωή στην Καστοριά έχει αλλάξει, έχει γίνει πολύ δύσκολη και θα μείνει πολλά χρόνια σε αυτούς τους ρυθμούς. Θα καθυστερήσει πολλά χρόνια να επανέλθει η Καστοριά».
Και ερωτηθείς αν πιστεύει ότι μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής μπάσκετ τόνισε:
«Αυτό που προέχει είναι η υγεία τώρα αφού το μπάσκετ περνάει σε δεύτερη μοίρα. Θεωρώ δύσκολο να επαναρχίσει το πρωτάθλημα, οι παίκτες είναι σε αδράνεια μεγάλο διάστημα, οι χορηγοί και οι ομάδες έχουν αποδυναμωθεί και το πιθανότερο είναι ότι πάμε για την νέα περίοδο».

 

Back to top button