ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Γνωριμία με τον Σπύρο Κίτσιο του ΑΣ Άργος Ορεστικό μέσα από τις ερωτήσεις του maksports

Ο Σπύρος Κίτσιος αποκαλύπτεται μέσα από 24 ερωτήσεις που του κάνει το maksports.gr. Ο προπονητής του Άργους Ορεστικού που πραγματοποιεί μια πολύ καλή χρονιά τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο στο πρωτάθλημα ανδρών της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΔΥΜ απαντά στις ερωτήσεις για πολλά και διαφορετικά ζητήματα και μας δίνει την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

1. Άρχισες να ασχολείσαι με το μπάσκετ λόγω.. Κάποιοι φίλοι μου αν θυμάμαι ξεκίνησαν και με έπεισαν να ακολουθήσω (μαύρη μέρα για το μπάσκετ)

2. Ποιος/Ποια υπήρξε πρότυπό σου; Στην αρχή Κούκοτς και Πίπεν στη συνέχεια Σκονοκίνι και στο τέλος Σάρας, Διαμαντίδης και Σπανούλης

3. Αν δεν έπαιζες μπάσκετ, τι άλλο άθλημα θα έκανες; Ποδόσφαιρο,έχω παίξει και σε επίσημο αγώνα β τοπικού (σίγουρα σε αυτό ήμουν καλύτερος)

4. Αγαπημένη ταινία/σειρά. Είμαι πολύ των ελληνικών όλες του Μουστάκα…ξένες όλες του Στέιθαμ.

5. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις μόλις ξυπνήσεις; Με πιάνει στεναχώρια που πρέπει να σηκωθώ.

6. Ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που κάνεις πριν κοιμηθείς; Υπολογίζω πόσες ώρες θα κοιμηθώ και συνήθως μου φαίνονται λίγες

7. Αν έγραφες την αυτοβιογραφία σου τι τίτλο θα έβαζες; Θα έδινα σε έναν κολλητό μου την ελευθερία του τίτλου.

8. Τι θα άλλαζες στον χαρακτήρα σου και γιατί; Πολλά αλλά δεν προλαβαίνω σε αυτή την ζωή,στην επόμενη θα έρθω καλύτερος

9. Αν μπορούσες να γύριζες το χρόνο πίσω, τι θα άλλαζες και γιατί; Θα έδινα περισσότερα σε ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ.

10. Τι θεωρείς πως δεν αντέχουν οι άλλοι σε εσένα; Ότι μιλάω πολύ τις περισσότερες στιγμές.

11. Τι δεν αντέχεις εσύ στους άλλους; Το ψέμα την υποκρισία και τους παρτάκιδες .

12. Ποια είναι η μεγαλύτερη σκανδαλιά που έκανες ως παιδί; Χιλιάδες πραγματικά δεν ξέρω ποια να ξεχωρίσω.

13. Αν σου γινόταν πρόταση να ταξιδέψεις στο διάστημα, θα το έκανες ή θα φοβόσουν; Θα το αντάλλαζα με ένα ταξίδι στην Κρήτη στην Μύκονο γενικά σε ένα ελληνικό νησί.

14. Ποιος είναι ο μεγαλύτερός σου φόβος; Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιον μεγάλο φόβο, ίσως το να χαθεί ένας άνθρωπος που αγαπάω.

15. Έχεις νιώσει προδοσία στην καριέρα σου ή αθέμιτο ανταγωνισμό; Αμέτρητες φορές, αλλά μου φαινόταν και μου φαίνεται αστείο.

16. Αν μπορούσες να είχες τις δυνάμεις ενός υπερφυσικού ήρωα καρτούν, ποιος θα ήταν αυτός και γιατί; Ο ήρωας που θα έκανε τους ανθρώπους όλους ίδιους,να μην υπάρχει πλούσιος και φτωχός άσπρος και μαύρος.

17. Έχεις παρατσούκλι; Στο Άργος δεν ζεις αν δεν έχεις παρατσούκλι.

18. Πες μας το πιο τρελό σου όνειρο. ονειρα ; Πολλά…. τζόκερ αυτοκίνητα προπονητής στον Παναθηναϊκό,δεν ζεις χωρίς όνειρα.

19. Έχεις ζηλέψει ποτέ (με την καλή έννοια) συμπαίκτη ή αντίπαλό σου; Και γιατί; Εννοείται δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ζηλέψει πιστεύω,για το ύψος,το κορμί του τις ικανότητες του.

20. Αν σου έδιναν ένα εκατομμύριο ευρώ και σου έλεγαν ξόδεψέ το όπως θέλεις, τι θα έκανες; Βάλε κάτι παραπάνω δεν μου φτάνουν,θα έδινα αρκετά σε ανθρώπους που αγαπώ και τα υπόλοιπα σε διασκέδαση ταξίδια κτλ.

21. Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός; Γήπεδο και καλοκαίρι Χανιά Κρήτης ααα και κανά μπουζουκάκι να μην κρύβω πράγματα.

22. Τι δεν αποχωρίζεσαι ποτέ; Το κινητό τηλέφωνο δυστυχώς.

23. Πες μας ένα τραγούδι που σου είχε «κολλήσει» για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλά τραγούδια του Ρέμου.

24. Σκύλος, γάτα ή άλλο κατοικίδιο; Μικρός είχα στεναχωρεθεί πάρα πολύ όταν πέθανε το σκυλάκι μου και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναπάρω,αλλά αν πάρω ποτέ σκύλο θα προτιμούσα.

maksports.gr

Back to top button