Καστοριά

Τηλεδιάσκεψη Ιωσήφ Νώτη με σωματεία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και συναφών επαγγελμάτων

Με πρωτοβουλία του Θεματικού Συντονιστή Εστίασης / Αναψυχής της Νέας Δημοκρατίας Κο. Ιωσήφ Νώτη πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 12 Απριλίου τηλεδιάσκεψη, όπου συμμετείχαν πρόεδροι και εκπρόσωποι Σωματείων, Ενώσεων και Συλλόγων (καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος & Συναφών Επαγγελμάτων, επαγγελματιών εστίασης αναψυχής ψυχαγωγίας, ιδιοκτητών καφετεριών, καφενείων, κέντρων ψυχαγωγίας, Καφέ Μπαρ) από πολλές περιοχές της χώρας.
Ο κ. Ιωσήφ Νότης δήλωσε: “Ως Συντονιστής Εστίασης / Αναψυχής της Νέας Δημοκρατίας είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να ακούσω τους προέδρους και εκπροσώπους των Σωματείων, Ενώσεων και Συλλόγων να αναφέρονται στα βασικότερα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας. Συζητήσαμε για την σημερινή, δύσκολη, κατάσταση λόγω της πανδημίας και για τα μέτρα που απαιτούνται για να αντέξουμε μέχρι την επαναλειτουγία των επιχειρήσεων μας. Επίσης έγιναν προτάσεις σχετικά με την “επόμενη ημέρα” και για το πώς θα οργανωθούμε σε μία νέα υγιής βάση βελτιώνοντας την παροχή των υπηρεσιών μας και την συνεργασία, μεταξύ όλων μας”.>
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν πρόεδροι και εκπρόσωποι Σωματείων, Ενώσεων και Συλλόγων από: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κόρινθο, Λάρισα, Άρτα, Πάργα, Μυτιλήνη, Αρκαδία, Χαϊδάρι, Έβρο, Ιεράπετρα, Αγρίνιο, Άρτας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς.
Οι πρόεδροι και εκπρόσωποι, μετά την τηλεδιάσκεψη, αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση:
«Μια πραγματικά εποικοδομητική συζήτηση πραγματοποιήθηκε πριν λίγο μέσω τηλεδιάσκεψης μεταξύ των προέδρων σωματείων που εκπροσωπούμε τον κλάδο της Εστίασης / Αναψυχής και του Θεματικού Συντονιστή Εστίασης / Αναψυχής της Νέας Δημοκρατίας Κο. Ιωσήφ Νώτης . Οι συνάδελφοι που δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της Εστίασης / Αναψυχής δυναμώνουν την φωνή τους με στόχο την επανεκκίνηση της λειτουργίας της σε μια νέα υγιής βάση.»

 

 

Back to top button