Καστοριά

Γιάννης Κορεντσίδης: “Πολλές δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης έγιναν και γίνονται αθόρυβα” (φωτογραφίες)

“Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης” από τον Δήμο Καστοριάς στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Μεσοποταμίας.

Με αφορμή τη μαραθώνια στην κυριολεξία προσπάθεια που πραγματοποιεί ο Δήμος Καστοριάς, καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης, προσπαθώντας να υποστηρίξει και να εφαρμόσει τις αποφάσεις και τις εντολές των αρμοδίων κυβερνητικών οργάνων, ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης παρουσίασε σήμερα πολλές και αφανείς δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης που έγιναν και γίνονται αθόρυβα και διακριτικά.

Ειδική αναφορά έκανε στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Μεσοποταμίας, τους οποίους ευχαρίστησε για την κατανόηση και την υπομονή τους και κυρίως για την υπευθυνότητα που δείχνουν, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, στην τήρηση των περιοριστικών μέτρων. Κάτι, που όπως σημείωσε, μας το επιβεβαιώνουν οι άνθρωποι που βρίσκονται καθημερινά δίπλα τους. Τα στελέχη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», που τους φροντίζουν καθημερινά, με εξαντλητικά ωράρια, αλλά με τεράστια προθυμία και υπέρμετρο ζήλο ανιδιοτελούς προσφοράς και ανθρωπιάς.

Ο Δήμος Καστοριάς εντείνει την κοινωνική του προσφορά και κάνει το αυτονόητο. Βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή της μάχης και δίπλα στους πολίτες. Αυτές τις άγιες ημέρες, κανένας συνδημότης μας, στη συγκεκριμένη περιοχή, δεν θα μείνει μόνος και κανείς δεν θα στερηθεί τα αναγκαία αγαθά ενόψει του Πάσχα.

 Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης ευχαρίστησε:

  • Δωρητές και εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια και το μήνυμα αλληλεγγύης και συλλογικής προσπάθειας που εκπέμπουν μέσα από αυτήν, όπως επίσης τους θεσμικούς παράγοντες και τα σώματα ασφαλείας για την άψογη συνεργασία.
  • Στελέχη, διοικητικό προσωπικό, υπαλλήλους, εργαζόμενους του Δήμου Καστοριάς, καθώς επίσης Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και τους συνεργάτες του, οι οποίοι αψηφώντας ώρες και μέρες υπηρεσίας, βρίσκονται στο καθήκον για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και την προστασία των δημοτών.

Στους ίδιους ακριβώς ρυθμούς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Με ανεξάντλητη δύναμη και υπομονή και με την πεποίθηση ότι πολύ σύντομα θα τα καταφέρουμε να βγούμε από αυτή την κρίση ακόμη πιο δυνατοί για να απαιτήσουμε, να διεκδικήσουμε και να εξασφαλίσουμε όσα δικαιούμαστε για τον τόπο μας.

Και στέλνοντας τις ευχές του ενόψει του Πάσχα συμπλήρωσε: Παίρνουμε δύναμη από το φως της Ανάστασης. Στέλνουμε ένα φωτεινό μήνυμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας σε κάθε συνάνθρωπό μας. Χρόνια Πολλά σε κάθε οικογένεια με υγεία και υπομονή!

 

Back to top button