Κόσμος

Online προβολή του ντοκιμαντέρ «Other Music» για το θρυλικό δισκοπωλείο της Νέας Υόρκης

Ντοκιμαντέρ για το «Other Music», το αγαπημένο δισκοπωλείο της Νέας Υόρκης που έκλεισε το 2016, θα προβληθεί μέσω διαδικτύου αυτή την εβδομάδα.

Η έναρξη προβολής του «Other Music» των Πουλόμα Μπάσου και Ρομπ Χατς Μίλερ στις κινηματογραφικές αίθουσες είχε αρχικά προβλεφθεί για τις 18 Απριλίου, Ημέρα Δισκοπωλείων αλλά λόγω των περιοριστικών μέτρων αναβλήθηκε για τις 20 Ιουνίου.

Σήμερα Παρασκευή, 17 Απριλίου, θα είναι διαθέσιμο για ενοικίαση μέσω των ιστότοπων ανεξάρτητων δισκοπωλείων και θεάτρων, στα οποία θα διατεθεί το 50% των εσόδων.

Το ντοκιμαντέρ είναι η ιστορία του θρυλικού κεντρικού δισκοπωλείου της Νέας Υόρκης – που ήταν επί 21 χρόνια το επίκεντρο της εναλλακτικής μουσικής σκηνής του Ιστ Βίλατζ και προορισμός θαυμαστών των αντισυμβατικών ήχων απ’ όλο τον κόσμο – και της κοινότητας γύρω από αυτό.

Μέλη των Vampire Weekend, Depeche Mode, the Yeah Yeah Yeahs, Animal Collective και ο ηθοποιός Μπενίσιο ντελ Τόρο, καθώς και οι ιδιοκτήτες του δισκοπωλείου μιλούν για τον ζωτικό και σημαντικό ρόλο του στην τέχνη τους, και στη μουσική που αγάπησαν και στην πολιτιστική ζωή της πόλης.

ΑΠΕ

Back to top button