ΑθλητικάΚόσμος

Τα 2 σενάρια της UEFA για το Champions League

H UEFA επεξεργάζεται μια πρόταση που θα μπορούσε να δει το υπόλοιπο του Champions League να συμπυκνώνεται σε ένα μίνι-τουρνουά διάρκειας μιας εβδομάδας με τον τελικό να πραγματοποιείται στις 29 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε το BBC. 

Η UEFA προσανατολίζεται ο τελικός του Europa League να διεξαχθεί στο Γκντανσκ στις 26 Αυγούστου και ο τελικός του Champions League να γίνει  τρεις ημέρες αργότερα. Η UEFA εξετάζει δύο επιλογές, μία από τις οποίες είναι να διεξαγάγει τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς του Champions League με δύο αγώνες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Αυτό θα ήταν δυνατό μόνο εάν τα εγχώρια πρωταθλήματα επανεκκινήσουν τον Ιούνιο.
Η δεύτερη επιλογή είναι να γίνουν μονοί οι  υπόλοιποι αγώνες του Champions League μετά το τέλος των εγχώριων πρωταθλημάτων, ενώ θα μπορούσε το  υπόλοιπο της διοργάνωσης  να παίζεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
Και οι δύο επιλογές θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA την επόμενη Πέμπτη.
Ο τελικός του Champions League είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 30 Μαΐου και ο τελικός του Europa League επρόκειτο να διεξαχθεί στο Γκντανσκ τρεις ημέρες νωρίτερα.

ΑΠΕ

Back to top button