Κόσμος

Ρεκόρ τηλεθέασης το ντοκιμαντέρ «The Last Dance» για Τζόρνταν και Μπουλς

Ούτε στα πιο… τρελά όνειρά τους δεν μπορούσαν να φανταστούν οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ «The Last Dance», αφιερωμένο στον Μάικλ Τζόρνταν και τους έξι φορές πρωταθλητές ΝΒΑ, Σικάγο Μπουλς, πως ήδη από τα δύο πρώτα επεισόδια θα έκαναν ρεκόρ τηλεθέασης!

Το ESPN καθήλωσε τους Αμερικανούς μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες τους την Κυριακή του Πάσχα! Όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό δίκτυο, κατά μέσο όρο 6,1 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν στις ΗΠΑ τα δύο πρώτα επεισόδια!

Συγκεκριμένα, το πρώτο επεισόδιο παρακολουθούσαν κατά μέσο όρο 6.3 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ το δεύτερο επεισόδιο έβλεπαν κατά μέσο όρο 5.8 εκατομμύρια άνθρωποι. Στις ΗΠΑ, «Ο τελευταίος Χορός» έκανε πρεμιέρα, την Κυριακή του Πάσχα από το ESPN. Δεν έχουν συνυπολογιστεί οι προβολές από την πλατφόρμα του Netflix, από το οποίο μπορούν να το παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι σε όλον τον πλανήτη, ήδη από το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα (20/4).

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ δέκα επεισοδίων, που παρουσιάζει τη συναρπαστική σεζόν 1997-98 μέχρι και τον τελευταίο τίτλο των Σικάγο Μπουλς. Οι θεατές θα μεταφερθούν εκεί όπου όλα ξεκίνησαν -από τις παιδικές ρίζες του Τζόρνταν, στις κακές συνθήκες που επικρατούσαν στους «ταύρους» πριν από την άφιξή του. Πώς «χτίστηκε» η ομάδα του Σικάγο ύστερα από το ντραφτ του Air Mike το 1984; Ποιες δυσκολίες συνάντησαν οι παίκτες των Μπουλς μέχρι τον πρώτο τίτλο τους στο NBA; Η σειρά εξιστορεί στο κοινό τις δοκιμασίες, τις δυσκολίες και τους θριάμβους που διαδραματίσθηκαν εντός αλλά κυρίως εκτός γηπέδου και αποτέλεσαν μέρος ενός φαινομένου αλλαγής κουλτούρας, με την «υπογραφή» του αέρινου Μάικλ Τζόρνταν των Σικάγο Μπουλς.

AΠΕ

Back to top button