Κόσμος

Sting και All Saints σε νέα διασκευή του «Message in a Bottle» (βίντεο)

O Sting και οι All Saints έκαναν έκπληξη στους θαυμαστές τους με μία νέα διασκευή.

Ο θρυλικός τραγουδιστής και μουσικός και το γυναικείο συγκρότημα από το Ηνωμένο Βασίλειο συνεργάστηκαν για μία νέα διασκευή της επιτυχίας των Police «Message in a Bottle».

Οι All Saints παρουσίασαν για πρώτη φορά τη διασκευή του «Message in a Bottle» σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση το 2018 και στη συνέχεια το πρόσθεσαν στη λίστα των live εμφανίσεών τους.

«Ήμασταν στο στούντιο δουλεύοντας σε μια νέα σύνθεση του τραγουδιού για μια ραδιοφωνική ηχογράφηση και αποφασίσαμε να ηχογραφήσουμε αυτό που είχαμε δημιουργήσει» αναφέρουν σε δήλωσή τους οι All Saints, σύμφωνα με το Idolator. «Ενθουσιαστήκαμε όταν ο Sting άκουσε το αρχικό μας demo και προσφέρθηκε να προσθέσει τα φωνητικά του στο κομμάτι».

Το συγκρότημα επέστρεψε θριαμβευτικά στη μουσική βιομηχανία το 2016 μετά από απουσία μιας δεκαετίας.

Το single «Message in a Bottle» είναι το πρώτο που κυκλοφορούν οι All Saints μετά το άλμπουμ τους του 2018 «Testament» και το πρώτο του Sting από το «My Songs» του 2019.

Το αρχικό τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο Regatta de Blanc, άλμπουμ του 1979 των Police, του γκρουπ του οποίου αρχηγός και μπασίστας ήταν ο Sting.

ΑΠΕ

Back to top button