Ο Σύλλογος Καστοριέων Νέας Υόρκης μοίρασε φαγητό και χαμόγελα! (φωτογραφίες – ρεπορτάζ)

Η «Εξόρμηση Αγάπης» όπως αποκαλεί ο Σύλλογος Καστοριέων «Ομόνοια» και το ομογενειακό εστιατόριο «Buccaneer Diner» τις εκδηλώσεις συμπαράστασης στους άνδρες και στις γυναίκες της πρώτης γραμμής του αγώνα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού συνεχίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 22 Απριλίου 2020 με την δωρεά γευμάτων στο Τμήμα της Πυροσβεστικής στο Γουάιτστόουν.

Του Δημήτρη Τσάκα

Το Πυροσβεστικό Τμήμα βρίσκεται πολύ κοντά στο Πνευματικό Κέντρο των Καστοριέων και στην κοινότητα του Τιμίου Σταυρού στο Γουάιτστόουν και τόσο οι πυροσβέστες, όσο και τα στελέχη και τα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για το Πάσχα.

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ανδρέας Βασιλείου και ο σύμβουλος Αναστάσιος Καραγκούνης μιλώντας εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη για τους πυροσβέστες, για τις ηρωϊκές προσπάθειες που καταβάλλουν όχι μόνο για την διάσωση των περιουσιών των ομογενών και άλλων κατοίκων της περιοχής, αλλά και της ίδιας της ζωής ττων συμπολιτών τους, κάθε φορά  η περίσταση το απαιτεί.

Οι πυροσβέστες εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη για την αγάπη, για τη συμπαράσταση και την ετοιμότητά τους, και την προθυμία, όταν με το καλό περάσει η πανδημία, να διοργανώσουν ενημερωτικές συναντήσεις για την πυροπροστασία.

Μετά το πέρας της συνάντησης τα στελέχη και τα μέλη του Συλλόγου που ήταν παρόντες ενημέρωσαν και τα άλλα τα μέλη και τα στελέχη και πρότειναν μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για τις συναθροίσεις να διοργανώνουν μια μεγάλη γιορτή προς τιμή των ανδρών και των γυναικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της πανδημίας.

Η Εκστρατεία Αγάπης θα ολοκληρωθεί αύριο Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020, με την προσφορά γευμάτων στο Αστυνομικό Τμήμα του Φλάσινγκ.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Καστοριέων στην είδοσο του 295ου Τμήματος της πυροσβεστικής. Από αριστερά διακρίνονται οι Νίκος Παπακώστας, Ζωή Τζίκα, Μαρία Ρέτζιος, Ανδρέας Βασιλείου, Τάσος Καραγκούνης και Ζήσης Γαλάνης.
Το όχημα του ομογενειακού εστιατορίου “Buccaneer Diner” στο προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου των Καστοριέων

anamniseis.net

κοινοποίηση

shares