Καστοριά

Η επομένη μέρα της Μεσοποταμίας χωρίς Κέντρο Υγείας

Όλα τέλειωσαν καλά με τα εκτατά μέτρα στη Δ.Ε.Μεσοποταμίας.
Οι κάτοικοι αυτή την ώρα είναι υγιείς, απομάκρυναν με την υπομονή τους τον κορονοϊο, κέρδισαν μια μάχη, άλλα έχασαν μια άλλη, το Κέντρο Υγείας Μεσοποταμίας παραμένει κλειστό.
Οι 5.500 κάτοικοι της Δ.Ε Μεσοποταμίας που εξυπηρετούνταν εκεί, πλέον πρέπει να εξυπηρετηθούν στο ήδη επιβαρυμένο νοσοκομείο της Καστοριά η το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού.
Στο Κέντρο Υγεία Μεσοποταμίας τα τελευταία χρόνια καθημερινά υπήρχε Αγροτικό Ιατρός και μία νοσηλεύτρια που εξυπηρετούσαν τις ανάγκες όλου αυτού του κόσμου με αποτέλεσμα αν αποσυμφορείται ταυτοχρόνα το Γ.Ν Καστοριάς.
Οπώς έχουμε πληροφορηθεί παραμένει κλειστό και όταν ανοίξει θα λειτουργήσει μια φορά την εβδομάδα ως αγροτικό Ιατρείο με ένα αγροτικό γιατρό.
Μέτα όλο αυτό που υπέστη η περιοχή το κερασάκι στην τούρτα ήταν αυτό.
Μπράβο σας!!!
Ας δούμε τώρα κύριοι εσείς ανεξαιρέτως θέσεως και πολιτικών πεποιθήσεων και από κάθε πόστο, εσείς που τόσες μέρες φωνάζετε σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, δελτία τύπου και blog, για το μεγάλο ενδιαφέρον για αυτή την περιοχή, την μεγάλη σας συμπαράσταση για όλα όσα υπέστη αυτός ο κόσμος, τι ενέργειες θα κάνετε γιαυτό το φλέγον θέμα της περιοχής.
Ας δούμε πόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον σας για αυτόν τον ταλαιπωρημένο και πληγωμένο κόσμο της Δ.Ε.Μεσοποταμιάς.
Εμείς θα θέλαμε να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να δούμε ανοιχτό το Κέντρο Υγείας και τους ανήμπορους ηλικιωμένους της περιοχής, αυτούς που είναι δύσκολο να πάνε σε άλλες μονάδες υγείας να εξεταστούν και να γράψουν τα φάρμακα τους, να περιμένουν υπομονετικά έξω από την πόρτα του γιατρού στο Κέντρο Υγεία Μεσοποταμίας για να  εξυπηρετηθούν.
Σκύψτε πραγματικά και ουσιαστικά πάνω από αυτό το σοβαρό πρόβλημα της περιοχής και μην παραμελείτε τον κόσμο της Μεσοποταμίας γιατί είναι ήδη στα “κάγκελα”…

Back to top button