Αθλητικά

Δωρεάν το ντοκιμαντέρ του Νίκου Τριανταφυλλίδη για τον ΠΑΟΚ (βίντεο)

Γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ, ο Νίκος Τριανταφυλλίδης είχε την ευκαιρία πριν από μερικά χρόνια να αιχμαλωτίσει την αγάπη του για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο ντοκιμαντέρ «90 Χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το Μέλλον», που έμελλε μάλιστα να είναι και το κύκνειο άσμα του.

Την ταινία ολοκλήρωσε η σκηνοθέτης και παραγωγός Μαρίνα Δανέζη, με το τελικό αποτέλεσμα να αποτυπώνει τόσο τον αφιλτράριστο θαυμασμό ενός οπαδού για την ιστορία της ομάδας του, όσο και για την ίδια τη μαγεία του ποδοσφαίρου. Σπουδαίοι παίκτες και προσωπικότητες του ΠΑΟΚ μιλούν στην κάμερα του Τριανταφυλλίδη για τις στιγμές που σμίλεψαν το χαρακτήρα της ομάδας, αλλά και φυσικά τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου.

Πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν το «90 Χρόνια ΠΑΟΚ» στο YouTube σε μια στιγμή που το timing δε θα μπορούσε να ‘ναι καλύτερο. Η έλλειψη αγωνιστικής δράσης, σε συνδυασμό με αντίστοιχες αθλητικού ενδιαφέροντος παραγωγές που κάνουν θραύση τελευταία (λέγε με και «Last Dance»), αναβαθμίζει σε στάτους must see το ντοκιμαντέρ, ειδικά για όσους τους λείπει η στρογγυλή θεά.

ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ-ΑΠΕ

Back to top button