ΑθλητικάΚαστοριά

Ανακοίνωση του ΑΣ Πεντβρύσου

Ο ΑΣ Πενταβρύσου σέβεται απόλυτα την απόφαση της ΕΠΟ να αναστείλει οριστικά λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του covid-19 και των μέτρων περιορισμού της επέκτασης του, τη διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ευθύνης διοργάνωσης των Ε.Π.Σ., καθώς και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Αυτή τη κρίσιμη περίοδο είναι η υγεία όλων μας είναι πάνω από όλα, και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν διαπραγματευόμαστε για κανένα λόγο. Θεωρούμε πως θα ήταν αχρείαστο το όποιο ρίσκο επανακίνησης των πρωταθλημάτων το επόμενο διάστημα.

Μετά και το τυπικό τέλος της φετινής σεζόν μιας δύσκολης σεζόν από πολλές απόψεις, είμαστε υποχρεωμένοι σαν σύλλογος να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να βελτιωθούμε από τα όποια λάθη μας, για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον… Δίνουμε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την προσπάθεια τους, και ειδικότερα στους πρωταθλητές της Α’ κατηγορίας Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, και της Β’ κατηγορίας Ελπίδες Μεσοποταμίας οι οποίοι θα είναι προσεχώς αντίπαλοι μας.

Τέλος να σημειώσουμε πως εκ μέρους μας υπάρχει έντονη ανησυχία και προβληματισμός για την επόμενη μέρα των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καστοριάς… Τα προβλήματα υπάρχουν και είναι αρκετά, τα οποία δεν είναι της παρούσης βέβαια να αναλύσουμε, ωστόσο ελπίζουμε πως όλοι οι αρμόδιοι φορείς θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και σε συνεργασία με την ΕΠΟ την Πολιτεία αλλά φυσικά και με τις ομάδες θα δημιουργήσουν μια καλύτερη μέρα, ένα καλύτερο αύριο για το πολύπαθο ποδόσφαιρο μας.

Δηλώνουμε επίσημα πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, είμαστε διατεθειμένοι να συμμετάσχουμε σε ανοιχτή συζήτηση με την ΕΠΣ Καστοριάς, φορείς του ποδοσφαίρου, εκπροσώπους των υπόλοιπων ομάδων, που θα αφορά την επόμενη μέρα και το μέλλον του ποδοσφαίρου μας γενικότερα.

Με τιμή ο Α.Σ. Πενταβρύσου!

 

 

Back to top button