Άργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Και επίσημα ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας (φωτο – δηλώσεις))

“Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα,η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και η ανάθεση των καθηκόντων του εκτελεστικού γραμματέα από τον περιφερειάρχη της Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κασαπίδη Γεώργιο.
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει να διαδραματίσει ρόλο εθνικό,κοινωνικό,οικονομικό και αναπτυξιακό,όχι μόνο μέσα στα γεωγραφικά όρια της περιφέρειάς μας,αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής,να λειτουργήσουμε με απόλυτη διαφάνεια,με σεβασμό στον άνθρωπο,με αξιοπιστία και αξιοκρατία,για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.
Οι προκλήσεις στην περιφέρεια είναι πολλές, με τελευταία την πανδημία του κορονοϊού.Για αυτό,με την βοήθεια του θεού,με απόλυτη εμπιστοσύνη στα στελέχη μας και τις δυνατότητές τους,θα είμαστε κοντά τους για την επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν.
Ταυτόχρονα,θα απαιτούμε με όραμα και έμπνευση,με δικαιοσύνη και αυστηρότητα,να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης,για το καλό των πολιτών και του τόπου.”
Γρηγόρης Γρηγοριάδης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button