Καστοριά

Γενική καθαριότητα στο προαύλιο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κορησού (φωτο)

Η Κοινότητα Κορησού ενημερώνει τους κατοίκους του οικισμού πως σήμερα Κυριακή 03/05  πραγματοποιήθηκε γενική καθαριότητα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κορησού.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να κάνουμε μία ιδιαίτερη αναφορά ευχαριστώντας το μέλος του τοπικού συμβουλίου της Κοινότητος κύριο Κουζίνα Χρήστο ο οποίος με το σχετικό μηχάνημα του καταστροφέα, και την καθοριστική συμβολή του βοήθησε τα μέγιστα στην αποξήλωση χόρτων και διαφόρων σκουπιδιών περιμετρικά του Ιερού Ναού.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητος Κορησού κ. Γουγούσης Δημήτριος θα ήθελε να επιστήσει την μέγιστη προσοχή των επισκεπτών του συγκεκριμένου χώρου, ώστε να μην πετούν διαφόρων ειδών σκουπίδια (μπουκάλια, χαρτάκια κ.τ.λ) οπουδήποτε… τα οποία δημιουργούν μια άσχημη γενικευμένη εικόνα για έναν πραγματικά Ιερό χώρο, που εκτός από τον Ναό του Αγίου Γεωργίου δεν θα πρέπει να λησμονούμε ότι στεγάζονται και τα κοιμητήρια του χωριού. Για την ρίψη σκουπιδιών υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι κάδοι εκτός του προαύλιο χώρου του Ιερού Ναού!
Με εκτίμηση
Κοινότητα Κορησού

Back to top button