Στραπατσάδα με φέτα και φρέσκια ρίγανη σε 15 λεπτά, από τον Σεφ Βασίλη Καρανικόλα
Προετ. 10
Μαγείρεμα: 5 Μερίδες: 2-4ΥΛΙΚΑ
- 4 αβγά χωριάτικα
- 1 σκ. σκόρδο
- 20 γρ. αγελαδινό βούτυρο (αν σας αρέσει το έντονο άρωμα χρησιμοποιήστε τύπου Κερκύρας)
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 500 γρ. ντομάτες ώριμες
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- αλάτι
- 1 κ.σ. θυμάρι φρέσκο
- 1 κ.γ. ρίγανη φρέσκια
- 1 κ.γ. πάπρικα Μακεδονίας
- ½ κ.γ. κύμινο
Για το σεβίρισμα
- 50 γρ. φέτα
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- φρυγανισμένο σκορδόψωμο
Εκτέλεση και tips στο kitchenvillage.gr