Ανάδειξη των προβλημάτων των επαγγελματιών της Καστοριάς από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χ. Καραταγλίδη

Σε τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Καραταγλίδης Μπάμπης, μετά από πρόσκληση του Άκη Μπάφα Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων Νέας Δημοκρατίας με την συμμετοχή του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ κ. Γιάννη Μπρατάκου και άλλων επαγγελματικών φορέων.

Δώρα Κωτσοπούλου

Αντικείμενο της συζήτησης, η υφιστάμενη κατάσταση στην οικονομία και η επόμενη ημέρα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς ενημέρωσε αναλυτικά για την κατάσταση που επικρατεί στην τοπική επιχειρηματικότητα και τα τεράστια προβλήματα τα οποία δημιούργησε επιπρόσθετα, η Πανδημία του κορωνοιού.

Οι προτάσεις του επικεντρώθηκαν στα γρήγορα αντανακλαστικά που πρέπει να επιδείξει η κυβέρνηση στην κατεύθυνση της διατήρησης όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό επιχειρήσεων και εργαζόμενων.

Τόνισε ότι θα πρέπει με τον ίδιο τρόπο που κυβέρνηση αντιμετώπισε επιτυχώς το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορωνοιού, να επιδείξει την ίδια αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη στη στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων. Ρευστότητα στην αγορά και επιδότηση εργασίας τα κύρια σημεία μεταξύ άλλων, που τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.  Μπάμπης Καραταγλίδης.

kastoria365.gr