Καστοριά

Τηλεδιάσκεψη Ιωσήφ Νώτη με επαγγελματίες της εστίασης και διασκέδασης

Στις 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη, όπου συμμετείχαν πρόεδροι και εκπρόσωποι Σωματείων, Ενώσεων και Συλλόγων (καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος & Συναφών Επαγγελμάτων, επαγγελματιών εστίασης αναψυχής ψυχαγωγίας, ιδιοκτητών καφετεριών, καφενείων, κέντρων ψυχαγωγίας, Καφέ Μπαρ) από πολλές περιοχές της χώρας.
Ως Συντονιστής Εστίασης / Αναψυχής των παραγωγικών τομέων της Νέας Δημοκρατίας και με τη συμμετοχή της κ. Ιφιγένειας Βλαχογιάννη, μέλος της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων ΝΔ και αντιπρόεδρος εστίασης Βέροιας είχαμε την ευκαιρία, και πάλι, να συζητήσουμε με τους προέδρους για σοβαρά θέματα, προβλήματα, για τις επιπτώσεις των αναγκαίων μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, για τη σταδιακή άρση των μέτρων, για τις ανάγκες προσαρμογής του κλάδου στα νέα δεδομένα λειτουργίας των καταστημάτων την “επόμενη μέρα” και σχετικά με τα αναγκαία μέτρα στήριξης του κλάδου από την πολιτεία.
Ενδεικτικά συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη πρόεδροι και εκπρόσωποι Σωματείων, Ενώσεων και Συλλόγων από: Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Νάουσα, Άρτα, Αλεξάνδρεια, Σερρών.
Ιωσήφ Νώτης
Θεματικός Συντονιστής Εστίασης-Αναψυχής της Νέας Δημοκρατίας

 

 

Back to top button