Καστοριά

Συλλογή υπογραφών: ΟΧΙ στην καρατόμηση των πλατανιών της Καστοριάς!

Τα πλατάνια της πόλης της Καστοριάς φυτεύτηκαν από οραματιστές Δημάρχους και συμπολίτες μας ώστε να αναδείξουν περαιτέρω την ομορφιά της πόλης μας και της λίμνης! Πρόκειται, ως γνωστόν, για αιωνόβια δέντρα συνδεδεμένα με την ιστορία, την παράδοση και την λαογραφία του λαού μας.
Σύμφωνα και με τις γνώμες ειδικών, όπως ο κ. Σταμάτης Σεκλιζιώτης, η καρατόμηση των πλατανιών ζημιώνει και δεν ωφελεί τα δέντρα.
Διαβάστε το άρθρο του κ. Σεκλιζιώτη και υπογράψτε στο avaaz
 

 

 

One Comment

  1. αυτός ο κ. Σεκλιζιώτης δεν ξέρω ποιος είναι και φυσικά δεν μπορώ να τον κρίνω σαν ειδικό.Τα πλατάνια όμως στην βόρεια παραλία που είχαν σαπίσει μετά το κλάδεμα είναι απείρως υγιέστατα ομορφότερα . Αν θέλει μπορεί να έλθει να τα δει ή να τον στείλω φωτογραφίες.;Oταν λοιπόν το πείραμα στην επιστήμη μας δείχνει κάτι μετά το χρησιμοποιούμε και σαν “όπερ έδει δείξαι” ή όχι; Υγ. Eνοείται ότι στην δημοκρατία όλες οι απόψεις έχουν την ελευθερία της έκφρασής τους.Δεν θέλω να προβοκάρω την κίνηση, απλά επειδή είχε ξαναγίνει ανάλογη διαμαρτυρία για το κλάδεμα στην βόρεια παραλία που ξεχάστηκε και δεν ξανάκουσα το παραμικρό, γι αυτό το αναφέρω. Eπώνυμα.

Back to top button