Άργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΝεστόριο

Η Αστυνομία για την επίσκεψη στον Γράμμο

Επίσκεψη στο ορεινό χωριό Γράμμος Καστοριάς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 09-05-2020 από κλιμάκιο θεσμικών και υπηρεσιακών παραγόντων αποτελούμενο από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κασαπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς κ. Δημήτριο Σαββόπουλο, τον Δήμαρχο Νεστορίου κ. Χρήστο Γκοσλιόπουλο, υψηλόβαθμα στελέχη του Στρατού καθώς και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο Θεόδωρο Κεραμά, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς Αστυνομικό Διευθυντή Θωμά Νέστορα και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Νεστορίου Καστοριάς Αστυνόμο Β΄ Απόστολο Παπαδόπουλο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης το κλιμάκιο ενημερώθηκε από τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού που εφαρμόζεται για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση του φαινομένου της συλλογής του αρωματικού-θεραπευτικού φυτού «primoula veris», από αλλοδαπούς που εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας από δύσβατα μονοπάτια.
Η Ελληνική Αστυνομία με υψηλό αίσθημα ευθύνης δίνει καθημερινά το παρόν στην συνοριογραμμή, προβαίνοντας σε συλλήψεις ατόμων, στοχεύοντας στην εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής.

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

 

 

Back to top button