Ξαναρχίζουν τις προπονήσεις στον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου – Ευχαριστήριο προς την Spray Clean & Done (φωτο)

https://1.bp.blogspot.com/-uyFIZJlwt8A/XrqseMqUbxI/AAAAAAAAClk/QTRPSI8c84I8nWxSn49vAzehja5P1nBDACLcBGAsYHQ/s1600/20200511_213200.jpg

Ύστερα από την ενημέρωση της οικείας ομοσπονδίας, μέσω της αποστολής του εγγράφου του ΦΕΚ της 10/5/2020 , το οποίο αναφέρεται στην επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την έναρξη των προπονήσεων του τμήματος της Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις οδηγίες του υπουργείου είναι καθ’όλα έτοιμος να δεχτεί τους αθλητές του στις εγκαταστάσεις με ασφάλεια.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Spray Clean & Done  για την συνεχή  στήριξη απολύμανσης σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων του Όμιλου δίνοντας την δυνατότητα για τον ασφαλή τρόπο εκγύμνασης των αθλητών μας .

Ύστερα από την ενημέρωση της οικείας ομοσπονδίας, μέσω της αποστολής του εγγράφου του ΦΕΚ της 10/5/2020 , το οποίο αναφέρεται στην επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την έναρξη των προπονήσεων του τμήματος της Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις οδηγίες του υπουργείου είναι καθ’ όλα έτοιμος να δεχτεί τους αθλητές του στις εγκαταστάσεις με ασφάλεια.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Spray Clean & Done  για την συνεχή  στήριξη απολύμανσης σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων του Όμιλου δίνοντας την δυνατότητα για τον ασφαλή τρόπο εκγύμνασης των αθλητών μας.

https://1.bp.blogspot.com/-sKmGAx0-Rts/Xrqsd0gCHzI/AAAAAAAAClg/iEv_hg47CvctaWcaiBzhOIMYnOqpH80nACLcBGAsYHQ/s1600/20200511_213240.jpg